SR SUNTOUR NCX Biciklistička Amortizer sjedište post pin 27,2 30,0 28,6 30,4 30,8 31,6 33,9 mm 350 mm Подседельная cijev Za mtb Pribor

574.10 kn 459.31 kn

  • Oznake: vilica suntour ncx, cover sr suntour, poljski mail, ciklički ugljik 27 2, biciklistička vilica suntur raidon, baterija suntour, stvar сантура, 10x spona za подседельного pina, nesigurnim hlače, narukvice na sjedište post trn
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a142642

Opis

SJEDIŠTE POST PIN SUNTOUR

Pogodno za odmor u planinama, dizajn auto pištolj, nove ideje, nova elegantna ovjes

Marka: three billiton SR suntour

Veličina proizvoda: 350 mm * 27,2 cm u promjeru

NAPOMENA: promjer 30,0 28,6 30,4 30,8 31,6 33,9 cm iznosi 27,2 cm sjedište post trn s adapterom

Materijal: cijevi, vanjska cijev od aluminijske legure, donja letva od čelika visoke čvrstoće.Sjednite na cjevasti glavu od dva radijalna vanjske aluminijske felge, zbog intenziteta.Radijalno interno korištenje rocker ruke od čelika visoke čvrstoće.

Boja: srebrno-crna

Težina: 720 g /kom.

Najnovije karakteristike šok cijevi:

1, najnovija verzija najnoviji dizajn stezanje bloka (kut nagiba cijevi intenzivniji, udobnost više selektivno)

2, dizajn bakrene čeličnog ovratnik (čini ovu vezivno dio cijevi sjedala više otporan na habanje, rješava problem dugo vremena nakon upotrebe)

Grupa 3, trokutasti gumena konstrukcija (novi ljepilo za trokutasti blokova, povećava otpornost na oporavak, veća je vjerojatnost da će se upija)

Naši

Anonymous

Pin - to je vatra!!! Stavio na drugi odličan, svima savjetujem (ja visoko) nećete požaliti!

Anonymous

Na kraju, moje dupe ne pati kada se vozite na biciklu sa izravnim sadnje. Imam cestovni bicikl. Sada надувай hrabro kladi 5 minut-roll naprijed bolje, a guza od takve krutosti ne pati. Jedino što sam morao igrati - to je, sa zahtjevom opruge. Više kao na kompresiju. Ako se ostavi kao što su u skladištu, a zatim sam uz težinu od 90 kg покачивался prilikom vožnje. Lagano подтянутый i normalno. Hvala!

Anonymous

Sve je SUPER

Anonymous

Klasa igle! Prije toga, on je bio jednostavan, sa oprugom, ali pravim, ovaj radi kao djelatnik u двухподвеска. Ukratko, uzmi, neće požaliti!

Anonymous

Odličan proizvod, sedlo mekana. Sam sa slučajem, подгонял po težini. ++++ Bez suvišnih riječi. Koristite link na кэшбэка. Ja sam koristio taj кэшамом, on mi je donio već oko 107 tisuća kuna štednje. Pokušao sam mnoge, ali ovdje bez laži. Ne propustite trenutak, prijavite se na ovaj link kod mene. Zašto si mi to govoriš? Ja radim sa službom u više od 9 godina i podržavam stalne kupovine na visokoj% razini, a to je skupo. Da, to mi daje privilegiju da na vašu prijavu, i onda će vam biti dano, uključujući i od mene. Više interesa i podrške, nedostatak problema s plaćanjem, zaštita. Koristite u svoju korist. www * moj * Sidex * hr/FAQ/2? Z = 149654 (zvjezdicom zamijeniti bodova). Počnite zarađivati na svojim kupnjama i vi! I ne gubite vrijeme na ovaj dug 9 godina iskustva, koristite odmah.

Dodaj recenziju

Više informacija

Dužina (mm) 350
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Promjer 27,2 mm
Materijal Aluminij