UV dezinfekciju Prometna coli USB/baterijski Prijenosni Siguran Sklopivi lampa UVS, pogodna za pročišćavanje zraka za dom (bijela)

69.93 kn

  • Oznake: sredstvo za dezinfekciju prijenosni crtani film, prijenosni sredstvo za dezinfekciju okoliša, kineska zelena ogrlica buddha, narukvica sreće od drveta buddha, kip je buddha Shakyamuni velika, sredstvo za dezinfekciju angel blue, kip buddhe дхьяны, sredstvo za dezinfekciju zuci, sredstvo za dezinfekciju momax, gdje staviti kip buddhe
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a14332

Opis

PRAKTIČAN, MOĆAN: Prema propisanim laboratorijskim istraživanjima, sredstvo za dezinfekciju sa ultraljubičastim zračenjem može uništiti 99,99% nečistoća.Može se koristiti za razne manjih stambenih, hotelskih i obiteljskih ormara, mjesta za kućne ljubimce kako bi se postigla sveobuhvatna čistoće!

LAKO NOSITI SA SOBOM: lako prenosiv dizajn štedi prostor i mogu se koristiti svugdje gdje je to potrebno.Lako se uklapa u torbici, kako kod kuće, tako i u pokretu.Kamo god otišli, možete biti sigurni da su živjeli u čistom okolišu.

MOLIMO, IMAJTE na UMU: Ovaj proizvod je opremljen senzorom sile gravitacije.Kada je svjetlost usmjerena prema gore, on se automatski isključuje napajanje, kako bi se spriječilo manja oštećenja očiju.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: naš dezinfekciju s ultraljubičastim zračenjem može jesti od baterije 4 * AAA (nisu uključeni) ili USB punjač, ove dvije metode je nespojivo.Kada je baterija prazna, možete ga priključiti na USB za napajanje (USB ne mogu se puniti bateriju).Pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje u roku od 3 sekunde.Kada traka će postati plava, možete ga koristiti za skeniranje bilo koje mjesto koje želite dezinficirati

SAVRŠEN POKLON: Ovaj štapić za uv dezinfekcije mogu koristiti kao poklon za svoje obitelji ili bliskog prijatelja.Osigurajte im zdrav i čist okoliš.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo vas pravovremeno kontaktirajte nas.

Tehničke karakteristike:

Veličina proizvoda: oko L125 x W35 x H25 mm/4.92*1.38*0.98 u

Težina: oko 125 g.

Napon:

Cijev je UV-C: 2 W

Struja USB 5: 400 ma

4 * AAA baterija 6 Struja: 450 ma

Intenzitet zračenja:> 2500 мкВт / cm2

Valne duljine UV-zračenja: UV-C (253,7 nm).

Baterija: 4 * AAA / 6 U (bez baterije)

Pakiranje list:

1 * Cesta-UV-lampa

1 * Priručnik za uporabu

1 * USB kabel Mirco

Naši

Anonymous

Ne preporučujem ovaj proizvod. Coli dolazi s UV-test kartica, da bi ste znali koliko ciklusa je ostalo u UV lampu. Kad sam testirao lampu, ona je pokazala samo intenzitet 50-100 (t trebao biti oko 1000 razina intenziteta), čak i nakon 20 sekundi umjesto 10. Zatim sam testirao kartu, da biste bili sigurni da je pogodan za mjerenje intenziteta uv zračenja, tako da ga stavite na sunce na 10 sekundi. 10 sekundi u sunce su pokazala srednji nivo uv zračenja, ali bliže na oko 500. Ja sam poslao poruku, ali odgovor nije dobio.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Kontroler RGB
Naziv optimalna točnost weituo