1 kom. Naslon za glavu Sjedala Kuka Ležaj od 25 KG Za Auto Organizator Stražnjeg Sjedala Vješalica Držač Za Pohranu Torbu, Novčanik Torbe Odjeća Kaputi

41.47 kn 18.64 kn

  • Oznake: ležaj kuka naslona za glavu sjedala, Auto Držač Za Kišobran, mala kuka za štap, isječak, kuka za stražnjeg sjedala, držač za auto torbe
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a1435

Opis

Opis:

* 1. Materijal: koža, nehrđajući čelik

* 2. Težina: 45 g

* 3. Veličina: 11.5x4cm

Karakteristike:

* 1. Za vješanje proizvoda, gospodarske vrećice, boce s vodom, kišobrani, torbe, torbice itd.

* 2. Сверхпрочная nehrđajućeg čelika prekriven čvrste kože od mikrovlakana ručni rad, omogućuje kuka izdržati do 25 kilograma.Pazite da vaše torbe i proizvode ne соскользнули ili ne pao sa sjedala tijekom vožnje.

* 3. Vješalica može se rotirati za 360 ° horizontalno nakon instalacije.Ovisno o vašim potrebama okrenite kuka za integralne ili leđa sjedalo.

* 4. Kuka za automobilsku torbe ima konstrukciju sa bočnim otvaranjem, koji je jednostavan za instalaciju.Samo objesiti kuka za naslona za glavu na šipke naslona za glavu.Ove kuke od glatke kože ne поцарапают vaš automobil.

* 5. Nosač je pogodna za većinu putničkih automobila, suv vozila, kamiona.Ove torbice i novčanike za naslon za glavu će vam pomoći da stvorite uredan i uredan interijer automobila!

Paket uključuje:

1 x kuka za Vješanje

Napomena:

1. Sve slike su profesionalno kalibriran, ali zbog ambijentalnog svjetla i različite postavke uređaja za prikaz slike i predmete koje vidite, mogu imati neke nepravilnosti, molim te oprosti mi.

2. Podaci su mjeri ručno, može biti nekih odstupanja, ali to ne utječe na korištenje.

Naši

Anonymous

Dobra kvaliteta

Anonymous

Dobra kvaliteta

Dodaj recenziju

Više informacija

Težina proizvoda 45g
kuka može izdržati do 25 Kg
Tip materijala Drugo
Materijal Koža, Od Nehrđajućeg Čelika
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Veličina 11.5x4cm
Naziv modela Univerzalni
Tip elementa Spone i spona