5 kom./compl. Dizajn Noktiju Točkasto Ručka UV-Gel Slikarstvo Akril Ručka Gorski Kristal Kristal 2 Način Četke Salon za Uređenje Noktiju Komplet Alata

45.08 kn 25.72 kn

  • Oznake: retro-opremu za kampiranje, setovi za nokte poretez, ukras za nokte pinchi, seksi cosplay seksi kostime, pokloni za dan djeteta dječji sat, 1 ps nail art, nesigurnim hlače, подпиленный noktiju, prelijeva pumpe, set za akril nokte
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a148617

Opis

Napomena:

Aftermarket:

Ako to ne radi/ne dobio/ on je oštećena tijekom transporta / ili na drugi ili druga pitanja, molimo, kontaktirajte nas za besplatno.Nakon potvrde možemo poslati robu ponovo ili vratiti novac.

Pitanja i odgovori:

1.Is postoji neki broj za praćenje moga roba?

Molimo vas, отследите svoje parcele na adresi: www.17track.net/en

Molimo, imajte na umu: (na primjer: China Post Ordinary Small Packet Plus) informacije o praćenju dostupan samo u Kini.U većini slučajeva međunarodna dostava traje od 35 do 60 radnih dana

2. Trgovina na veliko i Direktna dostava

Dobrodošli kao veleprodaja, tako i direktna dostava.

Za veleprodaju mi nudimo popust i dostava, koja traje 3-7 dana.Ako ste u potrazi za bilo koji drugi proizvod, molimo vas, kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći da ga pronađete.

Za veleprodaju mi nudimo popust ili besplatnu isporuku, koja traje 3-7 dana.

Kod izravnog prijevoza možemo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite.

3. Razlika u boji i veličini

zbog rezolucije ekrana, efekt rasvjete i greške mjerenja roba može se malo razlikovati od slike, nadam se na razumijevanju.Hvala!

4.Povrat novca:

Kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku.kupac će biti odgovoran za takav gubitak ili štetu, i ne povrat kupcu puni povrat novca.Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

5. O komentar:

Ako imate bilo kakvih problema s proizvodom.Molim vas, dajte nam priliku da riješe vaš problem.Obećajem vam najbolje rješenje.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Plastika
Lik 1 set kistova za nail art
Vrsta Set Kistova za Dizajn noktiju
Broj komada KOMBO
Lik 2 set kistova za nail art
Veličina 5pcs, 5pcs/Set
Особенности7 set kistova za nail art
Naziv Vlasnik pepela
Особенности8 četka za nokte, nail art
особенности5 set kistova za manikuru
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lice 3 set akrila кисточек za nokte
Tip elementa Četka za nokte
značajka 4 set kistova za nail art
Lice set kistova za nail art
Broj modela Alati za Nokte, Alat za označavanje
Особенности6 četke za nokte, set alata za nail art