Baterija tableta EB-BT835ABU za Samsung Tab Galaxy S4 10,5 SM-T830 T830 SM-T835 T835 Zamjenjiva Baterija 7300 mah

126.42 kn 112.55 kn

  • Oznake: tableta eva, psi samsung tab galaxy s4, tableta amg, torbica za samsung tab galaxy s4, tablet garmin, skin samsung galaxy tab s6, tablet samsung galaxy tsb s4, torbica za samusung tab galaxy s4, tableta za ljude, tableta ts
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a150987

Opis

Uvod u specifikaciju

Model baterije: EB-BT835ABU

Kapacitet baterije: 7300 mah

Granična napon: 4,4 U

Kompatibilan sa: Samsung Tab Galaxy S4 10,5 SM-T830 T830 SM-T835 T835 7300 mah

Zemlja porijekla baterije: Kina

Specifikacija pakiranje: surround paket (sa balončićima torba-omotnica)

Važno: Nove litij-jonske baterije moraju biti u POTPUNOSTI NAPUNJENA i POTPUNO ISPRAZNILA 2-3 puta, prije nego što SU u POTPUNOSTI KLIMATIZIRANI.Molimo, zapamtite da sve performanse i trajnost nove litij-jonske baterije postiže tek nakon 2-3 potpuna ciklusa punjenja i pražnjenja.Nakon što prođe 2-3 ciklusa, da više nikada ne morate puniti bateriju!

Sve vrijeme razgovora i čekanja samo su približne i ovisi o konfiguraciji mreže operatora, jačine signala i odabrane funkcije.Vrijeme razgovora i stanja čekanja u analognom načinu rada će biti manje, kao što je gore navedeno.

Poštovani kupci i prijatelji: kada kupite moj proizvod. ako se događa nešto neobično: неполученные roba ili neusklađenost opisu, ili iz drugih razloga niste zadovoljni.Molimo vas, ne ostavljajte neutralni (ili negativan) odgovor, ili ne otvarajte poklopac lako, molimo vas, ne ustručavajte se pisati da komuniciraju sa mnom.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.Vjerujem da dobra komunikacija može riješiti sve probleme.Još jednom puno vam hvala.

Mi prihvaćamo plaćanje preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje proces ESCROW.

Šaljemo svoje proizvode što je prije moguće nakon što izvršite uplatu.Ako vam ponestane robe na lageru ili bilo kakvih drugih problema.Obavijestit ćemo vas o tome što je prije moguće.Obično šaljemo ga prioritetno Hong kong, prioritetno Singapura.Međunarodna dostava zahtijeva složenije procedure dostave.Ako roba ne stigne nakon dana čekanja ili bilo koji drugi problem.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem

Pitanje: Kada je kontaktirati tehničku podršku za više pravovremeno odgovoriti?

Odgovor: Od ponedjeljka do subote u vremenu Sjedinjenih američkih Država od 17:00 do 4:00 na dan Služba za korisnike radi online, da vam ponudimo bolju uslugu!

(A-cipele.com.hr pokazuje vrijeme u SAD-u, beijing vrijeme u 16 sati ispred vremena U Los angelesu u Sjedinjenim američkim Državama)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Kapacitet baterija (mah) Iznad 5000 mah
Naziv krešteći
Certifikat kvalitete ce
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela EB-BT835ABU
Originalni ili ne Kompatibilan
Certifikacija CE