30 Boja, Skup Privremene Tetovaže S Бриллиантовым Sjaj, Sjajni Puder, Kist Za Šminkanje, Ljepilo Za Tetovaže, Večernje Setove Za Lice, Body art Za Djecu

231.53 kn 127.36 kn

  • Oznake: dječji set za crtanje lica, Šablone za tetovaže, Skup tetovaže, tetovaža za djecu, kićankama ljepilo šablone
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a15216

Opis

30 Boja, Skup Privremene Tetovaže S Бриллиантовым Sjaj, Sjajni Puder, Kist Za Šminkanje, Ljepilo Za Tetovaže, Večernje Setove Za Lice, Body art Za Djecu

Opis:

1. Flash tetovaža s 24 boje bljeskalice, 120 dizajna obrasca za flash tetovaže.Imate sve što vam je potrebno za instant fantastične body-arta.Visokokvalitetna sjajni puder za lice i tijelo, sigurna za kožu.

2. Možete koristiti setove tetovaže, bilo gdje vašeg tijela, lica, ruku i čak nail art i sjenilo.Korištenje na neodređeno vrijeme.

3. Flash-tattoo je vodootporna i traje u roku od 3-7 dana.To ovisi o normalnim uvjetima i pravilno održavanje.Možete ga ukloniti pomoću sapuna ili sredstva za skidanje šminke.

4. Pogodna je za sve uzraste, uključujući djecu i odrasle.Koristeći ljudsko tijelo kao platno, to je najbolji alat za otkrivanje dječje kreativnosti!Najviše je pogodan za izgradnju praznika, Noć vještica, Božić, dječjih umjetničkih zabave, igara "Uradi sam" za djevojčice, притворных igre, igre oblačenje, igranje uloga.Uživajte u prekrasnim kreativni provod s prijateljima.

5. Mi smo 100% sigurni da je to osigurat će ugodan za kožu i kvalitetnu oslikana lica i tijela.Jednostavan za korištenje, predložak lako se uklanja i koža nije ozlijeđen.

Pogodan za Dan Zahvalnosti, Božić i Noć vještica.Pogodan za stranke, barova i drugih stranaka.Korištenje ljudskog tijela kao platno - najbolji alat za otkrivanje dječje kreativnosti!

Upotreba:

Zalijepite šablonu na koži.Prilikom nanošenja ljepila biti tanji.Nakon nanošenja ljepila skinite matrica i pričekajte 1 minutu.Nakon što je ljepilo će postati transparentan, posuti ga puderom, ravnomjerno razmažite plitko u prahu i koristite veliku šalicu.Provedite ukloniti višak sjaja, i sve je spremno.

Specifikacija:

Naziv: Skup Svjetlećih tetovaže s Бриллиантовым sjaj 30 boja

Pakiranje list:

Sjaj *24

Sjajni prah * 6

Ljepilo *2

Četka *5

Šuplje predložak tetovaže * 5/120 predložaka

Proizvodnja kutija * 1

Naši

Anonymous

Idealno je lijepo kvaliteta!

Anonymous

Vrlo dobar tetovaža u posljednjih nekoliko dana☺\

Anonymous

Jako SLATKA

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Privremena Tetovaža
Broj modela Skup Tetovaže s Бриллиантовым Sjaj, Skup Privremene Tetovaže
Veličina 30 Colors, 120 Templates