Neustrašivi Audio Barcelona BA + DD Knowles Sonion Hibridni Slušalice Monitor Vrhunski Hi-Fi IEM 0,78 mm 2Pin Odvojivi Kabel

979.01 kn 881.12 kn

  • Oznake: dio žičane slušalice, kabel za napajanje dymo, slušalice avei, zeleni kabel 2pin, neustrašivi čarapa, beyoncé хифи, auto zvuk kairon, poseban kabel hifi, slušalice knowles sonion, slušalice s8f
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a15294

Opis

O Бесстрашном Audio

Osnovana je 2012 godine, tvrtka Audio Fearless nastoji ponuditi idealno odgovarajuće slušalice skrojen, uključujući i monitori-linijski brodovi namijenjeni za profesionalnu audio i scenskim nastupima.Budući tehničke аудиокомпанией svjetske klase, Audio Fearless u 2016 stvorio specijalizirani odjel digitalnih istraživanja i razvoja za istraživanje i primjenu tehnologije 3D ispisa u pojedinim slušalicama. monitori.Кульминационным rezultat je bio prvi u svijetu kateter za postavljanje niže frekvencije, tiskan na 3D pisaču koji će se koristiti slušalice.Danas je ova tehnologija je nadišao razvoj prilagodljivih cijevi za balansiranje armature i dinamičke vozač u svakom modelu, koji omogućuju posebnu postavku i minimiziranje odstupanja u čvorovima.

Fokus Audio Fearless posvećuje iskustvu slušanja glazbe korisnicima.Zbog dugogodišnje suradnje s profesionalnim glazbenicima, Audio Fearless je razvio visoko slušalice, koje su pogodne za sve vrste entuzijasta i glazbenika.U posljednjih 9 godina Fearless Audio bila prepoznata kao globalni potrošač lider industrije, koja insistira na nenadmašnoj muzičkoj iskustvu.

Barcelona: Snažan i uravnotežen hibrid IEM

Barcelona - to je hibridni внутриканальный monitor sa 1 dinamičan pokretač i 1 uravnotežen арматурным pokretač, opremljen s najnovijim tehnološkim napretkom Audio Fearless.U Barcelona koristi novi patentirani dinamički upravljački program Fearless Special Research Pole-Magnetic Dynamic Vozač.Ovaj moćan 10 mm upravljački program je posebno dizajniran za pružanje niske frekvencije kroz smanjivanje razine izobličenja i poboljšanje osjetljivosti membrane kroz intenzivno magnetskog napetosti.Jedinstvena membrana od kompozitnih materijala i daje niska frekvencija bogat tekstura koja se ne može reproducirati na druge vrste vozača.

U Barcelona također je uspostavljena posebna uravnotežena pribor, srednje i visoke frekvencije, pokrenut je u suradnji između Sonion i svjetskih proizvođača Colorful.Ovaj poseban program serije 2300 pruža izuzetno precizno postavljanje srednjih i visokih tonova i bio je postavljen za stvaranje precizne i dobro uravnotežena potpis.

Barcelona - to IEM s 2 hibridnim vozačima i 2-band crossover.Njegov zvučni karakterizacija se može opisati kao uravnotežena, s naglaskom na snažan bas, sočan i toplih srednjih frekvencija, kao i udobne i prirodne visoke frekvencije.

Visoko Učinkovit Kabel

Barcelona dolazi s 8-нитным сверхчистым бескислородным bakra (OFC) посеребренным литцевым kabelom.Ovaj high-performance kabel je izabran, tako da na najbolji način poboljšati zvučnu izjavu Barcelona.Zahvaljujući 2-kontakt priključak promjera 0,78 mm i одинарному priključak od 3,5 mm, također se može povezati s drugima rukovanja ili мониторам-вкладышам.

window.adminAccountId=229963441;

Naši

Anonymous

Je a zatvoren ton. Prilično Среднестатистически ozbiljna i malo grub. Bas ponekad zvuče malo za srednju razinu, ali telefon može biti dobar za one koji žele slušati pjesme s jakim utjecajem na basovi i malo aktivnosti u regijama srednje / željela.

Dodaj recenziju

Više informacija

Gumb za upravljanje No
Podrška za memorijske Kartice No
Stil U uhu
PROGRAM podrške No
Naziv LXDAC
S mikrofonom No
Bežični tip Nema
Informativni materijal ŽIČNI
Vrstu utikača L Savijanje
Kontrola jačine zvuka No
Aktivno poništavanje šuma No
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE
Funkcija Monitor Slušalice, Slušalice Hi-Fi
Raspon frekvencijskog odziva -Hž
Princip вокализма Uravnotežen Sidro
vodootporan No
Konektori 3,5 mm
Je bežični No