Wheel Drvene Puzzle 3D Puzzle Trodimenzionalni Model Set Za Montažu Drvenih Predmeta Uređenje Dječje Razvija Igračka

138.34 kn 96.88 kn

  • Oznake: setove za vlak i brod, drvena 3d puzzle, modeliranje setovi za montažu za odrasle, Setovi, model kit
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a155019

Opis

modname=editor

Dragi prijatelji, hvala što se došli u moj dućan za gledanje, u trgovini vrijedi popust samo za fanove, molimo vas da obratite pažnju na priče da će dobiti popust, prije nego uje naplata

Naziv proizvoda: romantično wheel

Igra proizvoda: skupština svojim rukama

Materijal: visokokvalitetna završetak drvo

Proces: laser laser

Težina: 140 g

Veličina nakon montaže: 150 * 55 * 165ММ

Broj dijelova: 104 kom.

1. Ovaj proizvod je izrađen od visokokvalitetnog drveta sa različitim granulacijom od drva i slučajni drvenim сучками na površini.Ne utječe na izgled proizvoda.

2. Roba фотографируются u svom prirodnom obliku.Zbog rasvjete, nagiba, monitora i drugih objektivnih razloga postoji određena razlika u boji, molim vas, shvatite to.

3. Iako je ovaj proizvod predstavlja drveni materijal, da ga nije lako razbiti, ali također nije lako učiniti previše jak napor.

4. Budući da se proizvodi od drveta разбухают i deformirana pod utjecajem vode, ovaj proizvod se ne može očistiti vodom.Obično možete lagano trljati površinu gazom ili носовым s maramom ili utrljajte malo prirodnih deterdženata, sredstava za sapunice vode, a zatim obrišite suhom krpom.

5. Budući da se proizvodi od drveta lako podlegne plijesni nakon hidratacije, morate staviti ih u проветриваемое mjesto da se osuši na neko vrijeme.Zapamtite da ne možete izlagati suncu, kako bi se spriječilo stvaranje pukotina na boje i stablu.

6. Iako je detaljan vodič u prilogu, instalacija zahtijeva malo strpljenja i vještina.Ako u priručniku postoji jezična barijera, molimo koristite softver za prevođenje prevesti vodič.

Nakon prijema robe, ako ima bilo kakvih problema, kao što su nedostajući dijelovi roba, molim vas prvo me kontaktirajte, i onda se odlučim za vaš problem u roku od 10 sati, molimo vas da ne ostavljate nikakve negativne komentare po volji, hvala, želim vam sretan život

3D igračke,3D Puzzle,Set za montažu modela, Uradi sam, blokovi,drvene puzzle

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela LG816, drvena 3d puzzle
Spol Unisex
Naziv GSF
Materijal Drvo
Preporučena dob 12+y, 18+, 14+y
Stil Izgradnja
Stil puzzle 3D PUZZLE IGRA
Upozorenje Zanatskih predmeta od drveta, držati daleko od vatre
Vrsta Zanatskih predmeta od drveta
Certifikacija CE
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tema Zgrade
Broj predmeta u skupu 104
Ljestvica 1