Sunčane Naočale Trg Ženske Ženske Sunčane Naočale sunčane Naočale Naočale, Plastičnim Okvira Prozirne Leće UV400 Shadow Moda Vožnje Novi

72.02 kn 32.44 kn

  • Oznake: kraft-sjena, sjena čovjeka, shadow ram kolica, sjena lis, crna boja, seksi nijansu, sjena lv, затеняющая nit, zapadni nijansu, moderna nijansa
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a156297

Opis

100% Potpuno novi i kvalitetan

Spol: Ženski

Visina objektiva: 55 mm

Širina objektiva: 65 mm

Stil: Kvadratnom

Sadržaj paketa: 2 x Sunčane naočale

Podrška Dropshipping i veleprodaje

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA.(Osim nekih zemalja i APO / FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

4. Moguće su manje razlike u boji zbog postavki vašeg monitora računala.Slike su samo za referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike, vrijeme isporuke može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

6. Ako niste dobili svoju robu u roku od 60 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas, mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom, naš cilj je zadovoljstvo kupca.

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka, ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat ili zamjenu, nema izuzetaka troškove dostave plaća kupac, tako i prodavatelj na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon čega kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa A-cipele.com.hr, ili možete odabrati zamjenu.

4. Mi ćemo poduzeti sve troškove prijevoza, ako se roba ne reklamira.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!povratne informacije je vrlo važno, molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što daju nam neutralan ili negativan odgovor, feedback.tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Naši

Anonymous

Oni su stigli kroz 12 dana od dana kada je rezervacija potvrđena u Kaliforniju. Sve je bilo savršeno. Imao sam isti, ali oni сломались, tako da sam bio vrlo sretan da pronaći i tamo 2! Tako da je to idealno. Puno vam hvala.

Anonymous

Oni su stigli kroz 12 dana od dana kada je rezervacija potvrđena u Kaliforniju. Sve je bilo savršeno. Imao sam isti, ali oni сломались, tako da sam bio vrlo sretan da pronaći i tamo 2! Tako da je to idealno. Puno vam hvala.

Dodaj recenziju

Više informacija

Posluga u Veleprodaja i Дропшиппинг
Širina objektiva 65 mm
Spol Žene
Certifikacija Nema
Tip elementa Zaštitne naočale
Visina objektiva 55 mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv XaYbZc
Stil Kvadratnom
Tip naočala Sunčane naočale
Optički atribut leće Gradijent, UV400
Materijal leće Polikarbonat
Sadržaj pakiranja 2 x Sunčane naočale
Materijal kućišta Plastika
Naziv odjela Odrasla osoba