Vintage 2017 Duge Zelene Suknje Sirena Za Žene Visoke Klase Na Red Ženska Suknja Dužine Do Poda Vintage Maxi Suknja Nova

334.77 kn 291.28 kn

  • Oznake: satin vintage suknje, блавк maxi suknja, ženska suknja aquila, vadim ženske suknje, zelena suknja prugama, юп Indonezija, suknja od smreke, victorian duga suknja, nesigurnim hlače, suknja duga uh
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a157617

Opis

Molimo vas, obratite pozornost na ovo: to je samo za suknje, ne uključujući top!I možemo ga proizvoditi po mjeri!Ako vam je potrebna vrhovima, možete nas kontaktirati!

1. e-EMS/EMS

U normalnom slučaju je rok isporuke iznosi 5-15 dana za većinu zemalja.Rok može biti oko 30 dana.To je na običaje različitih zemalja.

2. Specijalna linija u Francuskoj, velikoj Britaniji, AC i većina europskih zemalja

Pošiljka će biti poslana EMS u Kini i DPD u destinaciji.Dostava do odredišta traje 5-7 radnih dana.U normalnom načinu rada, on se ne nameće carinske naknade.Ako se odlučite za ovaj način dostave, poštanski troškovi će iznositi oko 20-25 dolara.

3. Aramex u Saudijsku Arabiju, Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati itd

To je najbrži način za dostavu u navedene zemlje.Dostava košta samo oko 5-7 dana.Ali poštanski troškovi će iznositi oko 30-40 dolara

4. Četiri glavne izražavanja.DHL, UPS, TNT, FedEx

1. Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, molim vas, dajte nam pet zvjezdica povratne informacije.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve napore da riješi ove probleme za vas.

Gotovo sva roba može biti vraćena, osim za proizvode koji su napravljeni po mjeri.Molimo vas, čuvajte proizvod su potpuno novi, sa originalnim oznake i oznaku.

Molimo kontaktirajte nas prije nego poslati proizvod nazad!

Obavijestit ćemo vas detaljima povratka.Ako se samo vrati proizvod na adresi na pakiranju, ne možemo ga dobiti i vratiti vam novac.

1. Ako ustanovite da proizvod ima krivu boju ili dimenzije, molimo vas pošaljite nam kvalitetne fotografije u roku od 3 radna dana od primitka robe.Možete vratiti i dobiti povrat novca ili modificirati proizvod.

2. Ako postoje očiti problemi s kvalitetom proizvoda, kao što su velike prljavštine, slomljena ili дефектная površina, molimo vas pošaljite nam kvalitetne fotografije u roku od 3 radna dana od primitka robe.Možete vratiti i dobiti povrat novca ili promijeniti suknju.

3. Ako to nije problem s kvalitetom, mi oduzimati poštarinu, kada će povrat novca.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Spol Žene
Materijal Polyester
Silueta Cijev / Sirena
Naziv WDPL
Tip slike Solidan
Linija struka Prirodni faktori
Dužina haljine Dužina do poda
Broj modela Zelene Ženske Suknje Sirena
Ukras Nema
Stil Engleski stil