JAKI Blokovi Dječji Građevinske Igračke Cigle Djevojke Cvijeće je Biljka U Saksiji Zagonetka Leptir Orchid Home Dekor Ženski Poklon 2901 29011 29012

183.49 kn

  • Oznake: loze, Blokovi, Cigle svojim rukama, službenih panlos brick, gradivni blokovi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a158123

Opis

* Opis: Brand: JAKI blocks

Materijal: ABS plastika

Broj 2901 Count: 581 kom.

Broj 29011 Count: 581 kom.

Broj 29012 Count: 581 kom.

Prikladno za dob: od 8 godina

Kompatibilan brend: LEGO

Ne uključuje originalnu kutiju

* O isporuci: Mi ćemo ga poslati u roku od 1 ili 2 dana nakon potvrde plaćanja.Vrijeme isporuke je oko 12-35 dana. * Povrat Politika:

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi mojih proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene, ali mi ćemo odgovoriti na sve poruke u roku od 48 sati, hvala.Mi vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.Zbog razlike u vremenskim zonama između Pekinga i vašu lokaciju ponekad odgovor na vaše poruke se zadržava na 12 sati.Hvala na razumijevanju.Ako naiđete na bilo kakve probleme s kvalitetom pri primitku robe (e) od mene, molim vas, napišite mi u skorije vrijeme.Odlučim za ovaj problem za vas u roku od 48 sati. (Puni povrat novca ili zamjenu vrijedi u roku od 60 dana nakon potvrde plaćanja).Proizvod mora biti vraćen u roku od 30 dana, povrat će biti obrađen kao povrat novca.

MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAŠE OSOBLJE ZA PODRŠKU KLIJENATA, KAKO RIJEŠITI BILO KOJI PROBLEM. Puno vam hvala!Molimo vas, pobrinite se da vam ponuditi pravi proizvod.

.dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay,hr+*>span.ebay{display:none; } .dc_tracker_img{prikaz: отсутствует;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay,hr+*>span.ebay{display:none; } .dc_tracker_img{prikaz: na upit;}.dc_tracker_img:posljednji od svoje vrste{display: block;}p: prazan+hr{zaslon: na upit;}hr+span.ebay hr+*>br.ebay{zaslon: na upit;}

Naši

Anonymous

Izvrsne usluge kupcima! Odgovorio na pitanje brzo i vrlo korisno! Naručio nekoliko kompleta blokove - svaki skup uredno zapakiran sa svim detaljima zajedno različiti djelovi seta ne bi pomiješali. Ambalaža za dostavu obavlja vrlo mudro i pažljivo. Pristigla pravodobno. Odličan prodavač - budite sigurni da će pad u dućan još jednom!

Dodaj recenziju

Više informacija

Preporučena dob 12+y
Broj modela JK2901 29011 29012
Certifikacija 3C
Tema Životinje i Priroda
Materijal Plastika
Podrijetlo Kontinentalna Kina