1 kom. Božićne Prstenje za Salvete Ručni Rad, Crveni Baršun Maramice s Lukom, Prsten-Držač za Vjenčanje Obitelj Večeru, Banket Stola, Dekor HWW57

52.30 kn 44.43 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a15896

Opis

Marka: Dvianna

【Naziv】: Prstenovi za salvete s lukom

【】 Boja: Crvena

【Materijal】: Ovi držači za salvete su izrađene od izdržljivog metala, odlikuju se visokim kvalitetom i izvrsnim kvalitetom izrade.

【Veličina】: Luk: 10 cm * 9 cm, prsten: 4,0 cm/1,57 inča

【Sadržaj pakiranja】: 1 kom.

【Višenamjenski kopče za salvete】: Naširoko se primjenjuje na godišnjicu vjenčanja, večera uz svijeće, Božiću, Novoj godini, proslavama godišnjice, rođendane, banket večernjim satima uređenje površine i sve posebne događaje, idealan poklon za majčin Dan, očev Dan, Valentinovo, poklon za zagrijavanje. i tako Dalje

【Korisne savjete】: Ako niste zadovoljni s našim proizvodom ili imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

Detaljne informacije o proizvodu

【 Pitanja i odgovori kupaca】

Pitanje: Koliko traje dostava?

Odgovor: mi Smo proizvođač prstenova za salvete i uglavnom ih proizvode, u skladištu i organiziramo dostavu u roku od 48 sati nakon uplate, osim pojedinih modela.

Pitanje: Čvrsto je li prsten za salvete?

Odgovor: Većina naših prstenova za salvete izrađene od legure ili metala, odlikuju se visokim kvalitetom i izvrsnim kvalitetom izrade, izdržljiv i многоразовы.

Pitanje: Tkiva, ubrus na veličinu najbolje odgovara ovim кольцам za salvete?

Odgovor: Naše prstenje za salvete u osnovi imaju promjer 4,0 cm / 1,57 cm i pogodna je za većinu salvete različitih tekstura.

Pitanje: Mogu li ja isprati ga vodom, kada je prljav?

Odgovor: To nije lako obojiti, i da ga ne treba često čistiti.Kada on zagađuje, samo trebate pažljivo obrišite ga suhom ili vlažnom krpom.

Pitanje: Kako pakira proizvode?

Odgovor: Jedan komad jednog paketa OPP, zatim podijeljen na različite specifikacije u veliki paket OPP i, konačno, umotan u пузырчатую film u kutiji.

Naši

Anonymous

Kao što je gore opisano. Dobru kvalitetu, vrijednost i usluge previše. Brzo je poslana. Nikakve dodatne komunikacije s prodavateljem nije potrebna.

Dodaj recenziju

Više informacija

Lice Ekološki prihvatljiv, Запасенный
Težina 17g/Pcs
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Двианна
Broj modela HWW57
Koristite izgovor Možete ga koristiti za stola za Dan zahvalnosti, Božić, rođendan, Vjenčanje, strane, Proslave, završni ispit, Poseban događaj, BANKET, Nakit, itd.
Boja Mogu biti prilagođeno
Tip dekoracije i Pribor Prstenovi za Salvete
jato 1 kom./compl.
Oblik Luk
Materijal Baršun