Pamučna Majica Za Pse, Majica za male Pse, Odjeća Za kućne Ljubimce, Odjeću Za Mačke, Sigurnosni Prsluk

16.76 kn 7.51 kn

  • Oznake: kombinezon za psa, pas odjeća, odjeća za male pse, kostim mačke, Zimska odjeća za pse
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a16074

Opis

Označene stavke:

1. Gladak materijal: slatka majica za pse izrađene od mekana i prozračna tkanina, koju je udobna za nošenje.Dodirna površina pruža vaš ljubimac udobno nošenje.

2. Zabavne grafički elementi: Ove majice za pse ispunjeni s različitim slikama sa zabave natpisima, cool slikama i živim bojama, kako bi vaše ljubimce šarmantan i elegantan.

3. Udobnost i sport: stil пуловера lako nositi i pucati.Lagana, mekana i udobna u kretanju.Naša odjeća za kućne ljubimce dizajniran tako da ostati moderan i udoban, bez ograničavanja pokreta pse, jer oni imaju tendenciju da lutaju okolo.

4. Višenamjenska primjena: t-Shirt za pse možete koristiti ne samo za svakodnevno nošenje, šetnje, sport, obitelj, putovanja i drugih oblika aktivnog odmora, ali i za stranke, foto izbojci i odmor.

5. Izbor veličine: Molim vas izmjerite opseg prsa i dužine leđa vašeg ljubimca i pogledajte tablicu veličina prije narudžbe, i imajte na umu da vaš ljubimac obično nosi malu veličinu, to ne znači da mu stane sve male dimenzije; ako je veličina vašeg ljubimca blizu gornje granice tablice, molimo odaberite veću veličinu.

Opis:

Muška odjeća za pse napravljen od visokokvalitetnog pamuka, mekan i prozračan, komforan u čarapu i glatka, pružajući vaš ljubimac udobno nošenje.ZAŠTITNI pečat postaviti na тыльную stranu košulje, što je vrlo lijepo i privlačno.Pas u njemu više izgleda privlačno i misteriozno, cool i privlačno.

Specifikacija:

Naziv: t-Shirt za kućne ljubimce pse

Materijal: Pamuk

Veličina: S/M/L

Pakiranje list:

1 x Majica za kućne ljubimce pse

Napomena:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Psi
Materijal Polyester