100PC 4 l/h Izmjenjivi Vrt Ирригационный Crvena Zastava Curi Pištolj Tipa Drip 4-litreni Mlaznice sa 1/4 "Barb Navodnjavanje Navodnjavanje Crvena Zastava

125.84 kn 59.17 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a16321

Opis

Opis proizvoda:

Ova ирригационная капельница ima 1/4-дюймовое vezu s шипом, na koji možete spojiti crijevo 4/7 mm ili jednostavno spojiti izravno polietilenske cijevi, просверлив rupu 3-4 mm. široko se koristi za navodnjavanje vrta, u vrtu na balkonima i u vrtu i u drugim mjestima.

Proizvodi s pomoću novog visoko-kvalitetne plastike, stabilna kvaliteta, dugi vijek trajanja.To je široko prihvaćen od strane korisnika.

Paket uključuje:

100pc x капельница u obliku Zastave

Karakteristike:

1. Odvojiva капельница u obliku zastave, pogodna za navodnjavanje kapanjem pod niskim tlakom.

2. Odvojiva i prati капельница.Ako капельница засорилась zbog нефильтрованной vode, možete ga skinuti za čišćenje, kako bi se izbjeglo odlaganje kapaljke zbog začepljenja.

3. Iv može se postaviti točno tamo gdje je to potrebno, što omogućuje učinkovito smanjenje troškova izgradnje i održavanja.

4. 4 mm водозаборник s bodljikavom žicom sprečava otpada u iv prilikom pokretanja sustava.On može biti postavljen direktno na osnovnu cijev i/ ili spojen s капилляром promjera 4/7 mm.

5. Kada je potreba biljaka ili usjeva u vodi se povećava sa fazi rasta, broj infuzije može povećati, da se poveća gustoća infuzije kako bi se zadovoljile potrebe poljoprivrednih kultura za vodom.

Molimo, imajte na umu:

1. Veličina se mjeri ručno, može biti nekih odstupanja, ali to ne utječe na korištenje.Molimo vas da pažljivo pročitate veličine proizvoda na stranici s detaljima prije kupnje.Hvala.

2. Zbog različitih ambijentalnog svjetla i različite postavke uređaja, prikaz može biti nekih odstupanja između slika koje vidite, i samim predmetima.Molimo za razumijevanje.

Naši

Anonymous

Dostava u Rb brzo, čak i ultra-brzi. Proizvod odgovara tvrdio. hvala trgovcu za to, ali pakiranje je vrlo loša, bez svodnika..

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Model Uređaj za Zalijevanje Vrta
Materijal Plastika
Tip postrojenja Pumpa
Maseni protok 4Л/H
Vrsta Prskalice, Setovi za Zalijevanje
Boja Crna ili zelena slučajni slanje
Broj modela ZJ397
Naziv Капельница za zastavu kapaciteta 4 l