Proljeće Trendy tenisice Za dječake i djevojčice, Tenisice za djecu/Bebe/djecu, Dječje Školska Sportska obuća, Mekane tenisice

104.82 kn 78.60 kn

  • Oznake: dječji vježbe za leđa, dječje tenisice za noge, cipele za djevojčice linh, dječji modni zlatar, adidas cipele za djevojčice 2 godina, djevojčica hvatačem snova, držači školske cipele, hmm, cipele, beba, dječji i omladinski tenisice, hodalice za malu djecu-asistenti
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a16768

Opis

RM11580743659544685

1. Uspjeh naše tvrtke ovisi o zadovoljstvu naših kupaca.Stoga je vaše mišljenje je iznimno važno za nas. 2. Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam aktivni savjet, hvala! 3. Kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve negativne komentare!Mi ćemo raditi s vama, riješiti bilo koji problem.

Napomena:

Između duljine i unutarnje duljine cipela može biti razlika u 5 mm. Molimo vas da pažljivo pročitate tablicu veličina prije kupnje ili odaberite više veličina.

1. Proizvod će biti poslan s отслеживающим brojem u roku od 2 radna dana nakon završetka ili čišćenje plaćanja.I mi ćemo pratiti samo vašom adresom A-cipele.com.hr.Molimo provjerite da ste naveli adresu sa A-cipele.com.hr ispravna.(U isto vrijeme smo i podržavamo isporuku EMS, DHL i FedEx.Ako želite naručiti velik broj proizvoda i iskoristiti najbolje express uslugom, molimo vas da nas kontaktirate prije plaćanja.) 2. Procijenjeno vrijeme isporuke (osim vikendom i praznicima): (1) Oko 8-20 radnih dana, u: Australiji, Kanadi, Japanu, Maleziji, Južnoj Koreji, Singapuru, velikoj Britaniji, SAD-u; (2) Od 9 do 30 radnih dana do: Francuskoj, Španjolskoj, Grčkoj, Norveškoj, Švedskoj, Belgiji, Irskoj, Njemačkoj; (3) Od 10 do 45 radnih dana prije: svih drugih zemalja; (4) Vrijeme isporuke procjenjuje i ne može se garantirati 100%; 3. Mi smo platili sve troškove poštarine prije slanja.Osim toga, prodavatelj ne snosi odgovornost za eventualne uvozne pristojbe ili bilo koje druge carine u vašoj zemlji. 4. Molimo, kontaktirajte nas za pojašnjenje, ako se ne slažete s bilo kojim od navedenih odredbi i uvjeta navedenih na ovoj stranici, prije bilo kakve kupnje.Kupnja na A-cipele.com.hr - to je obostrano obvezujući ugovor.Hvala.

Naši

Anonymous

Prvi put primjećujem ovu vrstu dijete, lagano zadrhtao. Kod Wnuczka postoji nekoliko parova donjih rebara, i oni su vrlo udobne, i oni su izuzetno lagani, gotovo ništa ne vagati i izgleda super. Пуховик bucików je izrađen od debele tkanine i isti tegljač, ali malo tanji, da ga je lakše nositi. Potplat je izrađen od lagane pjene. Hvala vam i preporučujem.

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Противоскользящая cipele za dječji krevetić
Tip elementa Prvi Ходоки
Lice Novi i visoke kvalitete
Dob Pogodna za bebe 0-18 mjeseci
Odgovara Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
Pakiranje 1 Par dječju obuću
Spol dijete unisex
Materijal Koža
Popularni elementi Prljava Koža
Tip slike prugasta
Vrhunski materijal Трикотажное platnu
Naziv PUNO
Naziv odjela Beba
Sezone Četiri godišnja doba
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dostava Besplatna dostava
Odijelo Dječja odjeća, Dijete u zatvorenom prostoru
Modni Element Površinskim
Materijal nogama Pamuk
Raspon dobi 0-6m, 7-12m, 13-24.og
Tip zatvaranja Слипоны