PODACI ŽABA Žični USB Gaming Kontroler, Gamepad za PC, Windows 7/8/10 Dvostruka Vibracija, Turbo Funkcija navigacijsku tipku Android TV/PS3

113.78 kn 56.93 kn

  • Oznake: playstation 3, kontroler za PC, Tv kutija, gaming kontroler
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a17040

Opis

Konzole za video-igre za igre Sega Genesis

Ova konzola za sega koristi klasični dizajn igre gamepad!Gamepad sa 6 funkcijskih tipki, vrhunski doživljaj igranja!Podrška za download igara i spremanje igara.Izgrađen 900 klasičnih igara za sega i 250 igara na ruskom jeziku.Ova konzola podržava dva igrača, tako zabavno!

Žični Gaming USB kontroler za PC Win 7/8/10

Спусковая tipka ima ergonomski dizajn sa zakrivljene dizajnom i osjetnik tlaka za maksimalnu udobnost.Ova ručica je opremljen вибромотором, tako da, kada igrate igru utrke, kočenje postaje uzbudljivije!Uronite u tu igru i ne možete se otrgnuti!Sretan igre će vas zaboraviti o svojim problemima!

Ovaj kontroler je kompatibilan sa sustavom Windows/95/98/ ME / 2000 /XP Vista/Win7 / Win10.

USB Dvostruki Vibrator Žični Kontroler

Žični kontroler podržava plug and play.Asimetrični вибромотор pojačava uranjanje u igru.Svaki udarac, pad i eksplozija može se zorno doživjeti.Također možete prilagoditi intenzitet vibracija motora.

Kompatibilnost s više platformi

Žični USB kontroler, gamepad funkcionira sa sustavom Windows Vista, TV box, PS3, Tesla i Android 4.0 ili više s funkcijom OTG.Znatno poboljšana ručice i konture, da donosi ga na ergonomiji i čini ga udobnijim za vaše ruke.Osigurajte vam stalno i maksimalno udoban gameplay.

Jednostavnost rada

Ovaj žični kontroler je opremljen USB kabelom duljine 5,91 ft, koji pomaže produljiti vrijeme kretanja.Im je prilično jednostavno upravljati, jednostavno spojite žični kontroler na jedan od dva USB porta na prednjoj strani konzole za ps3 ili se povežite s računalom (softver nije potrebna) i započnite svoj igrački put.

Odlične performanse

Mikrofon visoke osjetljivosti žični kontroler s dva motora s vibracijskih povratne informacije, dva okidači u točkama pritiska i 8-položajne tipkom sa strelicom pomažu igračima da u potpunosti kontrolirati svijet igre, stvarajući osjećaj ronjenja, kao i na bojnom polju.Gumb "Vodič" u sredini žičani gamepad pruža brz pristup bibliotekama, igara, glazbe i filmova digitalnim.

Ergonomski Dizajn

Asimetrični hvatanje i conture dizajn navigacijske tipke su idealni za vaše ruke, pružajući vrlo povoljno zadržavanje.Sve tipke su vrlo lako pritisne i ne će smetati vašem radu.Štoviše, sve tipke odmah reagiraju, što pruža fantastičan taktilne povratne informacije za maksimalnu udobnost igranja.

Napomena

Ne podržava Xbox 360 / xbox one / mac / ios / amazon fire tv /amazon fire stick

Pakiranje list

1 * USB Žični kontroler

4K HDMI-kompatibilnu Двухсистемная konzola S podrškom za Wifi TV Box

Konzola TV pruža savršen suživot sustav igre i tv sustav koristeći sustav Linux i open source.Možete preuzeti aplikaciju, traže informacije putem goolge i gledati tv online. podržava više od 20 emulatora, uključujući i 64-bitne igre, kao što su PS1 / PSP / SFC / N64 / DS / MD / MAME / GBC / GBA / G / FBA / FC / NES i al Ova klasična konzole za video-igre podržava povezivanje na mrežu preko lan i Wi-Fi.

Y2S PLUS konzole za video-Igre za 4k video igre

Konzola dendy sa retro video u 4K HD.Plug and play, bez bilo kakve operacije!Skupština je više od 1700 klasične igre, podrška za spremanje i preuzimanje igre.To je najbolji dar koji možete pokloniti prijateljima i obitelji!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Sustav RAČUNALA Windows 7
Broj modela WL03110209
Značajka 4 Android 4.0 ili više
Naziv žaba podataka
Vrsta Gamepads
Tip 4 Žični Kontroler za PC
Kompatibilna Platforma PC, Android
Lik 1 za PC
Lik 2 za TV-boks
Certifikacija Nema
Tip 7 Gaming kontroler za PC
Tip 6 navigacijsku tipku za Android tv
Lice 3 Za ps3
Značajka 5 za Tesle
Tip gumb za pokretanje Nema
Kompatibilan marka/Model PC
Tip 3 žični kontroler igra za ps3
Pakiranje DA
Tip 1 gamepad za PC
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dužina kabela 1,8 metara
Tip sučelja USB
Tip 5 navigacijsku tipku za PC usb
Tip 2 žični usb joystick za PC