USB kabel C, 66 W PD 6A Brzo Punjenje USB C na USB C Kabel, Najlon Pletena Tip C Kabel za prijenos podataka za mobilne telefone i Prijenosna računala H8WD

15.24 kn 12.35 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a173048

Opis

Karakteristike:

ООТДТИ

potpuno novi i visoke kvalitete

Potpuno jasan dizajn, s osjećajem znanosti i tehnologije.Usvojen dizajn sa punom penetracijom, tako da je domaća statičke komponente vidljive na prvi pogled i privući pažnju u svakom slučaju.

Za brzo punjenje u punoj brzini For 13 14 Pro Max koristite punjač PD snage 20 W, da biste povećali brzinu do 27 W Max, koji se može puniti kao što su mobilni telefoni i tableti.

Podrška za velike snage 66 W, brzo punjenje, više ne morate čekati.Potrebno 30 minuta da napunite 70% za P40, i 30 minuta punjenja 86% za P40.

Visoka izlazna snaga od 66 W, brzo punjenje laptopa i potpuno punjenje za Air od 13 inča za 1,5 sati.Najniža temperatura u cijelom procesu, stalna temperatura flash-punjenje sigurnije.Izgrađen 2-core čip, jedna jezgra za upravljanje brzog punjenja i jedna jezgra za kontrolu temperature, tako da se telefon može zaštititi bateriju dok brzo punjenje.

Visoko kvalitetna žica, izdržljiv i žicu telo, vanjski premaz izrađen od žice u cijevi pleter od tkanine od pređe visoke gustoće, a kućište od ТПЭ-žice обмотан izdržljiv i растяжимым натяжением, bez obrazovanja mjesta ili šupljina.Pozdravite se s ponovljenim promjena žica.

On ima poboljšanu konstrukciju, koju možete koristiti bez razbijanje.On je pojačan ugrađene bakrene kopča i ne kvari se, nakon više od 15.000 ispitivanja na savijanje.

Punjenje / prijenos se obavlja iste brzine, a brzina doseže do 480 Mbit / s za 24 sekunde, i prenose datoteke 1G.

Tehničke karakteristike:

Tip sučelja: Tip C - Tip C

Broj sučelja: jedan port

Materijal: PVC

Boja: Crna / Crvena / Ljubičasta (opcionalno)

Dužina: približno 0,5 m / 1 m / 2 m (opcionalno)

Značajke kabel za prijenos podataka:

brzo punjenje / kompatibilnost/svjetlo/ promjena boje

Paket uključuje:

1 x 6A 66 W Kabel tipa C-Type C

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Korištenje Računalo
Naziv NoEnName_Null Ne ime
Broj modela H8WD4NB301288
Tip USB USB 3.1 Type-C
Certifikacija Nema
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Pakiranje DA