2 KOMADA 250/500 ml Pribor Za tetoviranje Praktična Bočica Za Tetovaže, Set Za Čišćenje Tetovaže, Set Za Cijeđenje Boca, Besplatna dostava

73.32 kn 46.96 kn

  • Oznake: majstor-set za tetoviranje, set za praksu tetovaže, profesionalni set za tetoviranje, kompletan set tetovaže, aluminij tetovaže солонг aluminij, ručka cartidge a1, odličan set za tetoviranje, igla mesogun ez, tetovaža солонг en05, igla rl ez
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a174106

Opis

2 KOMADA 250/500 ml Pribor Za tetoviranje Praktična Bočica Za Tetovaže, Set Za Čišćenje Tetovaže, Set Za Cijeđenje Boca, Besplatna dostava

Tehničke karakteristike:

Tip: Sprej za tetoviranje

Materijal: Plastika

Kapacitet: 250 ml/ 500 ml

Boja: Kao na slikama

Stanje: 100% Nove značajke:

--- PRAKTIČNOST - možete lako mjeriti, koliko tekućine treba dodati u boce, jer postoje linije upućuju ml, tako da nećete potrošiti uzalud.Oni su savršeni za cijeđenje duha, idealni su za čišćenje airbrush i spot nanošenje sredstva za pranje posuđa.

--- PRIMJENA - Boce za centrifugiranja može se koristiti za pranje laboratorijske jela ili nanošenje tetovaže, kao i za pohranu sredstva kao što su aceton ili деионизированная voda.Možete ih koristiti za zalijevanje vaših sukulentnih biljaka.

--- PRAKTIČNOST - Bočice za pranje lagani i prijenosni, što ih čini izuzetno udobnim za nošenje.Pogodan za skladištenje alkohola бактерицидной tekućine.Savršen je izbor za vaše putovanje!

---DRUGAČIJI izbor - Ima 1 kom. boca od 250 ml, 1 pakiranje boca od 500 ml, 1 kom. boca od 250 ml i 1 pakiranje boca od 500 ml na izbor.Oni su dobro zatvoreni, i ne morate brinuti o tome da voda ne teče iz grlić, kada ih se lagano nagnite.

--- NAPOMENA - Ove bočice za cijeđenje nisu za prskanje, ali oni su fleksibilni, elastične i vodootporan.A mlaz vode može se skratiti, da se poveća protok моющей ili druge tekućine.

2 * Bočica sa sprej za tetovaže na izbor

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Naziv robe Bočica sa sprej Za tetoviranje
Kapacitet 250 ml, 500 ML Na izbor
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Янгна
Vrsta Pribor za tetovaže, pribor za tetovaže
Boja Bijela
Stanje 100% novi brand
Materijal Plastika
Mjesto Kina
Pakiranje 2 KOMADA Raspršivač
Broj modela E-TA-220A-228A