Za iRobot Roomba i3 i7/i7 + Plus/E5/E6 Vrećica Za Prašinu s Hepa Filter Zamjena Robot Usisavač Pribor

46.23 kn 37.42 kn

  • Oznake: filteri roomba i3, drvena kanta za smeće, punjač roomba i3, silikonska torba roomba, naljepnice roomba i3, vrećicu roomba 780, filter roomba i3, čišćenje roomba i3, valjak roomba i5, baterija roomba 3
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a174226

Opis

OBAVIJEST

Svi naši proizvodi podržavaju дропшиппинг, ako je potrebno, možete se obratiti službi za korisnike!

Prije naručivanja obavezno potvrdite da je vaš model uređaja, odgovarajući model fit koji se spominju na ovoj stranici proizvoda možete provjeriti određeni broj modela proizvoda na gumi na dnu vašeg uređaja (mnogi čistilica strojevi imaju vrlo slična imena, tako da je potrebno razlikovati po određenim brojem modela)., ako ste zatražili povrat novca zbog kupnje nepravilne robe, vi ćete biti odgovorni za troškove povratne isporuke.

1, To ne pravi/originalni proizvodi, ono što mi prodajemo,-to je potpuno novi međusobno kompatibilne proizvode.

2, Paket uključuje sve setove, koji su prikazani na fotografijama, što je opcija koju ste odabrali gore.

3 Ukoliko je pošiljka izgubljena ili oštećena prilikom transporta, mi ćemo povrat novca, morate nas kontaktirati što je prije moguće.

4, Molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti bilo koji spor na A-cipele.com.hr.Mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem.

5, Molimo vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.Svjesni smo, kako vi to možete огорчиться, ako nalog će se izvršiti u krivu, ali mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se osiguralo zadovoljavajuće rezultate.

6, Sva dodatna oprema u našoj trgovini možete brisati.

7. Prije kupnje možete se upoznati sa našim posebnim ponudama i pretplatite se na nas da biste dobili ekskluzivne фанатские kupona!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Rezervni dijelovi za Usisivač
Tip vakuum dogovor Filteri
Broj modela za iRobot Roomba i3 i7/i7 + Plus/E5/E6
Naziv ОССИЕАО