Guyker Gitara Glava 1:21 Stražnja Zaključavanje Kartice Gitaru Klinova Tunera za električne gitare u stilu ST TL SG Zlato

332.16 kn 272.35 kn

  • Oznake: klasična gitara je izrađena od drveta oraha, gitara soundbox g0, гитарная papučicu classic rock, gitara cooper tuners, električna gitara human st, čelik гайкер, bežična tipkovnica tipkovnica i miš, relikvija mesing kartice s ključem, soundbox gitare tsai, tuner je ostario
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a17453

Opis

Podaci o kupcu

1. Fotografije proizvoda u roku od sedam dana nakon slanja, molimo vas, provjerite je li adresa dostave ispravna.Naši proizvodi nove proizvode, tamo će raditi osoblje u kvaliteti i količini prije provjere pošiljku, molimo vas, kupci mirni.

2. Proizvodi se šalju EMS. isporučuju se u većini zemalja u roku od 7-15 dana.To je za SAD.KANADA.AUSTRALIJA. .Za drugog countries.it može trebati nešto više vremena da stigne.

3. Ambalaža za pakiranje. naša tvrtka će koristiti metodu za standardizirani paket. obično. tijekom transporta on je vrlo izdržljiva.

4. Mi pridajemo veliki značaj svakoj vašoj procjeni fer, ako ste zadovoljni našim proizvodima, molimo vas, pohvalite nas, ohrabriti, bili bismo vrlo zahvalni.Ako imate bilo kakvih nezadovoljstva, molimo vas, kontaktirajte nas, vjerujem da bi bilo koji razuman problem možemo brzo riješiti, molim vas, ne žuri nam dati lošu ocjenu.

5. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

Naši

Anonymous

Dobivanje robe trebalo je neko vrijeme, ali on je bio dobro upakiran u stiropor. Kvalitetne tv prijamnici vrlo su dobri, što preporučuju. Ovaj model ima pogon od 21 zuba i blokadu, što omogućava proizvodnju više precizno podešavanje.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo BOA (Porijeklo)
Naziv ГАЙКЕР
Broj modela KZ-510Д8ГСП
Vrsta Tuner