1 kom. Guma za Ruke, Aluminijska Metalni Nosač za Ruke, za Imobilizacija Zgloba, za Odrasle, Djeca, Pate od Bolova, Uganuća, Uganuća, Artritisa

33.66 kn 18.49 kn

  • Oznake: Rukavice, zavoj za zglob, oslonac za palac, zaštitnik poklopca prtljažnika, korektor palca stopala za muškarce
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a182320

Opis

Udobna i prozračna: Naše gume za ruke su izrađeni od aluminija i mekana spužva unutra, koji imaju zaštitna otvore, oni će vam dati osjećaj udobnost i prozračnost.

Savršena zaštita: guma za ruke обездвиживает i štiti oštećene prste za brzo ozdravljenje, a također štiti vaše prste od ponovljenih ozljeda, bez vas opterećuje.

Poseban dizajn: guma za ruke dolazi s mekim губчатыми jastučića, zahvaljujući kojima je vaš prst opušta, dok aluminij drži prst na mjestu.

Postoje 3 različite veličine gume za otiske prstiju, koje su pogodne za velike, indikatorskog, prsten, srednjeg i malog prsta, s podesivim vijčanim trake, pogodnim kako za odrasle tako i za djecu, lijeve ili desne ruke.

Udoban i prijenosni: пальцевые gume i aluminijske obloge imaju male težine i kompaktne dimenzije, omogućujući svim netaknut prste lako kretati.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv ПАКИН
Tip elementa Alati za njegu Stopala
Primjena Ruka