Uložak Igle za Tetovaže Mješoviti 20ШТ Uložak RS Jednokratne Igle za Tetoviranje Igle za Татуировочной Strojevi Setovi za Tetoviranje

188.69 kn 86.83 kn

  • Oznake: 7RL, Igla za tetoviranje, igla, 14g прокалывающая igla, Uložak za šminkanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a18249

Opis

Opis proizvoda

Naziv stila: Sve dimenzije na vaš izbor | Veličina: 20 graf

Igla Uložak za tetovaže 20ШТ za Pištolj za tetoviranje, Potrošni Materijal za tetovaže, Setovi za tetoviranje

Uvod proizvoda :

★ ODLIČNA KVALITETA - izrađen od kirurški nehrđajućeg čelika 316L i medicinske plastike.Prozirno kućište kako bi se olakšalo praćenje udarac igle, dizajn igličastog štap više poboljšan, ostavljajući iglu tetovaže u dodir s kožom, bez mrtvih zona.

★ OTPORNOST IGLA - Spremnici se isporučuju sa zatvorenim savjete, koje mogu da se utjecaj igla više održiv.Preliti boje lako, окуная igla automobili u malu posudu s bojom ili заливая boje u gornji otvor spremnika.

★ JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - кратриджи za татуировочных orao omogućiti umjetnicima-татуировщикам vrlo brzo prilagoditi igle za tetovaže i promijeniti konfiguraciju igle tijekom procesa nanošenja tetovaža.Niskoprofilno kućište, poboljšano podnošenje tinte i oblik s unutarnje strane.

★PAKIRANJE i VELIČINA - je U svakoj kutiji po 20 komada.Pojedinačno pakiran i pre steriliziran. Na primjer, steriliziran i pakiran u блистерную ambalažu.Igla za татуировочных patrone su različitih veličina po vašem izboru: RL, RS, CM (RM), M1.

★ KOMPATIBILNOST SA SIGURNOŠĆU - niska razina buke prilikom nanošenja tetovaža, kompatibilan je sa svim standardnim захватами za patrone i po dogovoru.Zaštitna membrana unutar sustava spremnika, koja sprečava tinte u cijev ili tetovaža-mašinu.

Paketi uključuju:

20 kom. / kor. igla za татуировочных patrone

Veličina igle okrugli brod: KAO NA SLICI

Igla za patrone također imaju i druge modela na vaš izbor: RL, RS, CM (RM), M1.

Garancija zadovoljstva:

1) vjerujemo da naši proizvodi imaju vrhunsku kvalitetu koju možemo ponuditi našim kupcima, kako bi im pomogli postići idealne rezultate

2) Spremnik s iglom za tetoviranje je pogodan kako za početnike, tako i za učenike ili za iskusne татуировщиков, koji su u potrazi za kvalitetan pribor za tetoviranje!

3) Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni.jednostavno, vratite ga za puni povrat novca ili razmjene

O Brandu:

YUELONG - to je profesionalna tvrtka za proizvodnju opreme za tetoviranje, koji se specijalizirao u proizvodnji efikasnih татуировочных igle, татуировочных olovke, tetovaža strojeva i drugih visoko kvalitetnih tattoo opreme.

Profesionalni aparat za tetovaže YUELONG će vam pomoći završiti zdravu i lijepu tetovažu.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Plastika
Материал2 Medicinski nehrđajući čelik 316
Naziv ВЕДДИН
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Igla za tetoviranje
Veličina 1203RS 1205RS 1207RS 1209RS 1211RS 1214RS
Pakiranje 20 kom./kor., ISTE VELIČINE!
Težina 0.25kg
Материал3 Igla za stalni sastav
Broj modela RS-HN-018
Broj komada KOMBO
Proizvod Kvalitetne igle
proizvod 2 prozirni plastični omotač
Boja Plava