Torbica za tapaciran stolice za Pohranu, Zaštitnik, Nalik Cijele Presvlaku za Kauč od Spandex, Torbica za Podmetače za Noge, Namještaj, Stolica za

66.46 kn 35.25 kn

  • Oznake: tkanine za tapaciran stolice za noge, rezervni dijelovi podnožje nogama harley, pouzdan torbica za tapaciran stolice, otoman za noge turaka, саржевый torbica za tapaciran stolice, oslonac za noge za cipele, kožni stol sa скамеечкой za noge, antilop torbica za tapaciran stolice, tirkizna torbica za tapaciran stolice, tkanina torbica za tapaciran stolice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a189509

Opis

Opis :

ODLIČNA SADNJA: Ovaj inovativni torbica za tapaciran stolice od 1 predmet izrađen od čvrste i meke pletenje жаккардовой tkanine visoke elastičnosti.Pogodno za većinu okruglih пуфиков za pohranu. Mala veličina je pogodna za većinu пуфиков promjera 19 "- 21,65".Značajka jedan-veličina-odgovara za većinu, molim vas izmjerite se prije naručivanja.

POTPUNA ZAŠTITA: Ove navlake za пуфов vrlo mekana i udobna, prirodne i ekološki prihvatljive.Obraniti tvoj otoman od izlijevanja , mrlja i praznina .Odličan izbor za domove s djecom i kućnim ljubimcima .

ESTETSKI UKRAS : U ovu novu džepu koristiti kvalitetan materijal sa svijetlim uzorkom na sitne kockice .Uštedite svoj novac, produljenje trajanja vaše turaka , učinite da vaš stari namještaj, izgledala je potpuno nova .

NE : Za instalacijske procedure počinju iznutra , pazeći da se ona zatvara sve proizvod , a zatim polako se spušta prema dolje , tako da ona прилегала na proizvod kako bi osigurali ispravnu slijetanje , прошитую debelim эластичными petljama , закрывающими spustu za sigurno držanje na mjestu .

EASY CARE: bez bora .Stroj za pranje za sadržajima za njegu i njegu , posebno u hladnoj vodi na щадящем načinu rada , ne koristite izbjeljivač .

Specifikacija :

Materijal: Poliester

Pogodan za okrugle stolice :

Promjer 48-55 cm /18,9 - 21,65 u.

Visina 43-45 cm/16,93 - 17,72 u.

Paket uključuje :

1 Komad Poklopac Za Tapaciran Stolice Torbica Za Klupa Za Noge

Napomena :

Boje mogu se malo razlikovati zbog kalibracije boje svakog pojedinog monitora .

Molim vas, dopustite malo odstupanje u mjerenju zbog ručnog mjerenja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela Torbica za tapaciran stolice Torbica Za Klupa Za Noge
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil Moderan stil
Uzorak Однотонный Obojene
Korištenje Mogućnost stolica, Ležaljka na plaži, Hotelski stolica, Stolica s naslona za ruke, Vjenčanje stolica
Vrsta skupa NO
Materijal 100% Polyester