Ljetno Ženske haljine s mini suknje s V-izrez, Čipkan Haljinu Bez Rukava, Seksi Tunika s otvorenim leđima, Crna Haljina

544.70 kn 272.35 kn

  • Oznake: haljina s suknju, haljine za žene 2022, haljina sa šljokicama, deniver haljina, zelena haljina čipkan, Haljina
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a1934

Opis

Problem s razlikama u boji: zbog razlika u boji na zaslonu računala slike snimljene kamerom, preuzeli na računalo, i razlika u boji je neizbježan, tako da mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će se toga boje koju želite

1. Pitanja o isporuci: Kliknite na karticu "Dostava i plaćanje", na stranici s detaljima o proizvodu, i vidjet ćete informacije o isporuci.Možete izračunati utovar, unosom tražene informacije. 2. Problem sa vremenom isporuke: vrijeme isporuke ovisi o načinu isporuke. 3. Problem sa vremenom obrade narudžbe: Vrijeme obrade određene narudžbe ovisi o vrsti proizvoda i stanje zaliha.U većini slučajeva vrijeme obrade može biti u rasponu od 3 do 15 radnih dana.

Stoga, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas pravovremeno dajte nam povratne informacije.Trudimo se pružiti našim klijentima najbolju moguću uslugu.

Povratna: Poštovani, mi-shop, koji je uvijek online, naši svakog kupca je vrlo važna za nas.Mi jako cijenimo vašu pozitivnu ocjenu nakon potvrde vaše narudžbe.Zalažemo se za zvjezdani usluzi i nadam se da ćete biti zadovoljni.Ako niste zadovoljni s našim proizvodom ili imate bilo kakvih pitanja o naručenih proizvoda, molimo vas, pravodobno dajte nam povratne informacije! !

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Rukava Remen za Špagete
Otvor za gorivo V-izrez u Obliku
Tip zatvaranja Čipka
Naziv Гтихсун
Silueta Ljuska
Datum izdavanja Ljeto 2022 godine
Stil Seksi i Klub
Dob Dob 25-35 godina
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dužina haljine Iznad koljena, Mini
Spol Žene
Mjesto podrijetla Kina (kopno)
CN Guangdong
Vrsta Potkošulja
Vrsta tkanine Satiny
Elastičnost Prosječna širina
Sezone Ljeto
Tip sadnje Приталенная slijetanje
Linija struka Elastičan Pojas
Tip slike Solidan
Materijal Polyester
Ukras Čipka
Broj modela LYQ2510
Dužina rukava (cm) Bez rukava