Pametan Maser Za Ruke Sa Grijanjem, Fizioterapija Oprema, Прессотерапия, Uređaj Za Masažu Dlanova, Uređaj Za Masažu Prstima Sa Zrakom Kompresijom

686.65 kn 391.40 kn

  • Oznake: pametan maser za ruke s grijanjem, Физиотерапевтический Alat, DLAN, elektroterapija, uređaj, Пальчиковый Masaža Ručnog Zgloba
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a194085

Opis

Maksimalno opuštanje ruke: U массажерах za ruke je posebno razvijen jedinstveni dizajn za masažu kompresijom zraka i vruće pritiskom.Konfiguracija dual-mode za muškarce i žene, 3 načina za muškarce (pritisak) i 3 načina rada za žene (nizak tlak), ukupno 6 nivoa masaže i intenzitet na vaš izbor će vam pružiti osjećaj, što bliže svom stvarnom njihove masaže.

Umirujuće toplinska terapija: Masažni aparat za shiatsu grijani pomaže zadržati svoje ruke tople i vlažne, sprječava suhoću i dehidracija, on pruža laganu toplinsku terapiju (100 °-118 °). Ublažava artritis, karpalnog tunela i utrnulost prstiju, stimulirajući akupunkturne točke svoje ruke, i poboljšava cirkulaciju.

Bežični i prijenosni: Bežični ručni maser je lagan i prenosiv, što omogućuje da se oslobodimo steže užad koja.Bez obzira igrate li na glazbeni instrument, ispisujete na poslu ili vježbati, što će osjetiti njegova čuda na svoje umorne ruke i uživajte u opuštajućem raspoloženju uz pomoć ovog priručnika массажера.

Brzo punjenje: Električni ručni maser, opremljen litij baterija kapaciteta od 2500 mah, u trajanju od 4 sata masaža za dva sata punjenja.

Savršen izbor za poklon: Priuštite voljenoj osobi poklon za rođendan, Valentinovo, Dan zahvalnosti ili Božić, a posebno kao idealan poklon za žene.Kako ublažiti njihovu bol u rukama i poboljšati svoje zdravlje.Iz bilo kojeg razloga, ako je naš priručnik maser ne ispunjava vaša očekivanja, vratite ga za puni povrat novca u roku od 30 dana.

Specifikacija:

- Naziv proizvoda: Električni jastuk za ruke

- Veličina proizvoda: 11*30*16 cm/ 4.3*11.8*6.3 u

- Materijal: ABS

- Kapacitet baterije: 2200 mah

-Način punjenja: USB Punjiva

- Snaga: 8 W

- Automatski masaža: 15 minuta

- Intenzitet: 3 razine

Način rada: Ženski / muški 2 načina

Ergonomski dizajn za učinkovite rezultate

Zahvaljujući эргономичному dizajna i distribucije akupunkturne točke ručni maser Beauwink zadovoljava vaše ruke je u skladu sa svojom strukturom.Ne brinite o ямочках na ruke nakon korištenja ručnog массажера, oni će nestati u roku od 10 minuta, i to pokazuje efikasnost našeg priručnika массажера kada разминании.Priručnik maser Beauwink osigurat će vam ugodnu i učinkovitu masažu.Temelji se na načelima ergonomije i akupunkture, on će vam dati osjećaj približno do sada ručnu masaže.Nakon dugog radnog dana ili prije spavanja sjednite i uživajte u masaži ruku.Priručnik Maser Za Ruke

Želimo ublažiti bol pod svaku cijenu.To je razlog zašto je u svakoj kutiji je maser za ruke, koji poboljšava cirkulaciju krvi, aktivnost mozga i dodir.Ova masaža - jednostavan i opuštajući način smiruje umorne prste nakon dugog dana ili gledanje televizije.

Intuitivan zaslon s mnoštvom kombinacija masaže

Konfiguracija dual-mode za muškarce i žene, 3 načina za muškarce (pritisak) i 3 načina rada za žene (nizak tlak), ukupno 6 nivoa masaže i intenzitet na vaš izbor.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Certifikacija CE
Materijal ABS i TPR
Primjena Ruka
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Masaža i Opuštanje
Naziv Бовинк