staklo Za Oukitel WP5 Kaljeno staklo za Zaštitu Ekrana Od ogrebotina Smartphone LCD Folija Za Oukitel WP 5 stakleni poklopac 5,45 "

27.09 kn 11.63 kn

  • Oznake: kabel oukitel wp, telo wp5, oklop oukitel wp5, film oukitel wp 5, štand oukitel wp7, поляризованная staklena film, rezervni dijelovi oukitel wp5, силиконовое staklo oukitel wp5, akrilno staklo staklo, telo oukitel wp5
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a194866

Opis

Staklo Za Oukitel WP5 Kaljeno Staklo za Zaštitu Ekrana Od ogrebotina Smartphone LCD Folija Za Oukitel WP 5 Stakleni poklopac 5,45 "

Značajke>>> - Tvrdoća 9H Сверхтвердые, čak i oštre predmete kao što su noževi i tragove, ne поцарапают film od kaljenog stakla. - Олеофобное premaz Štiti od otisaka prstiju i ostalih nečistoća.Olakšava čišćenje. - Zaštita od uništenja Ako su razbijeni, male komadiće ostaju unutar filma.Oni nisu oštre, što ih čini puno sigurnije za korištenje od drugih proizvoda od stakla. - Savršeno prianjanje Izrađen je od kemijski obrađene transparentnog kaljenog stakla sa silikonskim ljepilom za stavljanje na mjestu. - Отзывчивое dodir Kada instalirate osjetljivost touch-screen telefon će ostati nepromijenjena. - Potpuna transparentnost Ne utječe na zaslon nakon nanošenja pruža potpunu osjetljivost za koji se dotaknuo i vidljivost.

Naši

Anonymous

OK

Dodaj recenziju

Više informacija

Eksplozije dokaz Podrška
Naziv Pištolj Orao
Kompatibilan Brand LG
Vrsta Prednji film
Trenutno Kaljeno Staklo DA
Karakteristike Kaljeno staklo, Očistiti, Kaljeni film, Zaštita od ogrebotina, Zaštita od otisaka prstiju
Rubnjak luk 2.5 D DA
Podrijetlo Kontinentalna Kina