Ulefone Armor 15 Android Smartphone 12 6600 mah Robustan Telefon Ugrađene slušalice TWS 6 GB + 128 GB Vodootporne Mobitele NFC

3 496.40 kn 2 097.81 kn

  • Oznake: telefon, LUKA, snažan pametni telefon, Skladište, iPhone 13
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a201798

Opis

Ugrađene slušalice TWS, ukupno vrijeme trajanja baterije 505 sati Kupi jedan i uživajte u dva Armor 15 može nazvati prvi u svijetu pouzdan telefon s inovativnim ugrađenim slušalicama TWS.On oštećuje neograničene resurse za napajanje slušalice u roku od 100 puta, kako bi se osiguralo ukupno vrijeme trajanja baterije do 505 sati.U trenutku kada vas odvesti na slušalicu, to se povezuje s vašim uređajem.Kada se prvi put povežete pojavljuje se pop-up prozor, dok je na ploči obavijesti prikazuju se informacije za kasniju uparivanja.A vaše slušalice nisu izgubljene zahvaljujući integriranom dizajnu telefona.

Jedinstven i sofisticiran izgled Kada trajnost u kombinaciji s modom, telefon izgleda kao automobil, ako se gleda na njegov stražnji dio, koji se sastoji od simetrično smještene u trajanju obruč i kutnih branika, i on je puno jači i izdržljiva, u odnosu na prethodni model solid.To je izuzetan osobni pametan uređaj koji omogućuje pokazati svoj punk stil i modni ukus.

Prednji dvostruki zvučnici Kvaliteta stereo zvuka za potpuni potop je Opremljen sa dva simetrični zvučnika na prednjoj strani, dva inteligentnim zvučnika, glasnije 100 db, maksimalnog kapaciteta od 1,7 W, Armor 15 pruža odlične стереозвуковые efekte.Osim toga, on podržava FM radio bez slušalica, što ga čini lakšim za slušanje uživo FM radio stanice. * Podaci predstavljaju teorijske vrijednosti iz laboratorija Ulefone na temelju određeni test okruženju.

IP68/IP69K, zaštita od ulaska stranih predmeta po standardu MIL-STD-810G Robustan telefon Ulefone je otporan na vodu i prašinu.On je testiran s rejtingom IP68 u strogo kontroliranim laboratorijskim uvjetima u skladu sa standardom IEC 60529 (maksimalna dubina 1,5 m do 30 minuta).Otporan na maglu vode i prašine nije trajno stanje, a otpor se može smanjiti uslijed uobičajenog trošenja.Ne pokušavajte puniti mokri telefon; Molimo pogledajte korisnički priručnik, upute za čišćenje i sušenje.Jamstvo ne pokriva štetu od tekućine.

6 GB RAM-a + 128 GB ROM Visoke performanse Armor 15 pruža procesor MediaTek Helio G35, koji kombinira восьмиядерный procesor i učestalost 2,3 Ghz.On ima odlične performanse za instant upload i download.Zajedno sa 6 GB ram-a i 128 GB ROM-a, on pruža dovoljno prostora za preuzete aplikacije, videozapise, slike, glazbu.

* Stvarna količina dostupne memorije i pohranu manji od navedenog ukupnog zbog zaduženo za skladištenje operativnog sustava i softvera koje su prethodno instalirane na vašem uređaju.

Moćna baterija kapaciteta 6600 mah pruža stalnu impulsnog snagu iz baterije kapaciteta 6600 mah, da stalno kaplje sok za telefon.Odustajanje od čestih punjenja, on omogućuje igranje igara, gledanje filmova ili slušanje glazbe tijekom cijelog dana.

* Baterija je ne može se skidati, da ga vađenje može dovesti do oštećenja uređaja.

5,45-inčni ugodan zaslon za Sjajan prikaz u Eye Armor 15 opremljen 5,45-inčnim Full HD + s rezolucijom od 720 x 1440.Lako je držati u ruci, a to vam osigurava ugodan vizualni doživljaj.Osim toga, 10 multitouch čini ga osjetljivim na upravljanje.

* 5,45 inča - to je dužina dijagonale zaslona, kada su četiri zaobljene kuta smatraju se izoštrio, stvarna vidljiva površina malo manje.

Dvostruka glavna kamera 12 Mp + 13 Mp širi krajolik u objektivu Zahvaljujući dvostrukom postavljanje stražnjeg glavnog fotoaparata, uključujući glavnu kameru od 12 Mp i jedan širokokutni objektiv 13 Mp, Armor 15 omogućuje snimanje šire obzore i zumirati za poboljšanje fotografske efekte.

Jasnoća prednju kameru od 16 Megapiksela U vašem vidnom polju, podešen na 16 Megapikselni prednji modul vam omogućuje da napravite kvalitetne fotografije.Svaki put kada želite napraviti селфи, napraviti video poziv ili provesti direktnu web-prijenos, sve postaje mnogo jasnije i znati bolje s puno detalja.

Tipka fotoaparata Uklonite jednim dodirom, popraviti sve divne trenutke koji su instalirani pomoću tipke kamere na desnoj strani, to je povoljno za klik jednom tipkom dugi pritisak, bez obzira u kojem sučelju ste, zaključan telefon ili ne; i to je samo jedan dodir kako bi zabilježio prekrasne trenutke.U usporedbi s zaslon osjetljiv na dodir tipka hitac koji je praktičniji za селфи, snimak i video zapisa.

Podvodna kamera Armor 15 ima odlične performanse prodora vode, tako plivati s kadom sigurno; čak možete snimati krajolike i portrete pod vodom samo jednom tipkom.

Ažurirano Android 12 sigurniji, osobno, više pouzdan Zahvaljujući operativnom sustavu Android, 12 vaš telefon će postati briny zahvaljujući promjenama u vizualnim učincima.Privatnost i sigurnost su poboljšani, a preuzimanje aplikacije je također postao brži.

Inteligentni višenamjenski sustav automatskog upravljanja NFC Važećim scena Armor 15 s funkcijom NFC omogućuje nenovčane mobilni plaćanja, elektroničke karte, kontrolu pristupa, prepoznavanje osobnosti s mobilnog uređaja i putovanja u autobusu uz pomoć telefona. * Podržava NFC i Google Pay, i nudi vam se učitati Google Pay kako ga koristiti, dostupni zemlje i regije su za referencu .

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Veličina zaslona 5,45 inča
IP68/IP69K DA
Certifikacija CE
Vrsta sučelja za punjenje Tip-C
Brzo punjenje Drugo
Tehnologija biometriku Postavljen sa strane, Prepoznavanje lica
NFC DA
Naziv Ulefone
Jezik Engleski, Ruski, Njemački, Francuski, Španjolski, Poljski, Portugalski, Talijanski, Turski, Norveški, Korejski, Japanski, Arapski
3,5 mm Priključak za slušalice NO
Kapacitet baterija (mah) 6600 mah
Rezolucija 1440х720
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dizajn bar
Snaga punjenja 18 W
Broj prednja kamera 1
Raspon kapaciteta baterije 6000-7499 mah
Zaslon osjetljiv na dodir DA
Broj SIM kartice 2 SIM kartice
Operativni sustav Android
Bežično punjenje NO
Stanje proizvoda novo
Broj kamera retrovizor 2
Piksela prednja kamera 16МП
Tip baterije Nije odvojiv
Tip ekrana Drugo
Verzija Bluetooth 5.0
Piksel stražnje kamere 12мп