10 kom., Magnetski torbica uz punu zaštitu za Samsung Galaxy A71 A51 A70 A50 A31 M31 A11 A30 A7 A40 A41 M21 A8 A10 A9 2018, Dvostruko staklo

486.90 kn 413.87 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a202858

Opis

Upute za korištenje; 1. Skinite prednji, stražnji i unutrašnju zaštitnu foliju kućišta telefona. 2. Uklonite originalni zaštitnu foliju sa zaslona telefona. 3. Uklonite originalni otisak prsta telefona, postavite torbica za telefon i ponovno zapišite otisak prsta za otključavanje. 4; Na prednjem staklu kućišta mobitela s otključana ekrana ima rupu za otiske prstiju. 5; U postavkama telefona ima debugger dodirnog zaslona za ispravljanje osjetljivosti zaslona na dodir. 6; Osjetljivost zaslona osjetljivog na dodir tela mobilni telefon definitivno nije tako dobar kao što je osjetljivost zaslona osjetljivog na dodir zaslon mobilnog telefona. 7; Pri instalaciji, torbice za mobilni telefon imajte na umu, ne zaglavi li bočne tipke i plastični štapić unutra.Može pomicati gore i dolje, lijevo i desno.Lagano ga pritisnite, ako ne i zatvoreni. 8; Kućište mobilnog telefona predstavlja staklo je proizvod ili osjetljivu proizvod.Oni koji imaju mišljenje o krhke proizvodima, moraju kupiti ih s oprezom.Opis:

1, Prozirna kapa od kaljenog stakla pokazuje originalni dizajn telefona, koja zadržava prirodni izgled telefona.

2, Tehnologija magnetske adsorpcija čine vaš telefon moderan i luksuzan.Učinite vaš telefon jedinstven na zabavi ili u pokretu.

3, Bez ikakvih materijala, koji će blokirati vaš GPS, Wi-Fi ili mobilnog signala.Možete koristiti svoj telefon za praktičnost s točnim otvorom za telefon.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Kompatibilan Brand Samsung
Dizajn Monokromatski
Vrsta Pola umotan Torbica
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Karakteristike Prašinu
Naziv иКасибер