Električni Dozator Vode Prijenosni Galon Pitke Boce Prekidač Pametan Bežični Pumpa Za Vodu Uređaji Za Pročišćavanje Vode Sa Svjetlom

29.26 kn 20.52 kn

  • Oznake: širok filter za vodu, filter za vodu xinyou, filter za fino čišćenje vode, prijenosni filter za vodu diy, filter za vodu britas, filter za vodu worx, filter za vodu aura, demon filter za vodu, filter za vodu fx12p, korejski keramički filter za vodu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a2036

Opis

Karakteristike:

1. Siguran materijal: Dispenzer za vodu, koji ne sadrži bisfenol A, od nehrđajućeg čelika, ne-toksičan, bez specifičnog mirisa.Vodu iz slavine i cijevi se mogu zamijeniti nakon dugo vremena, što je više higijenski i korisno za zdravlje.

2. Visoka kompatibilnost: Električno crpna uređaj je pogodan za čiste pitke vode u bocama i pogodna je za različite vrste галлоновых bačvi bez otvaranja poklopca.

3. USB baterija: ugrađena punjiva baterija ne treba puniti svakodnevno.Imate li kakav savjet o potpuno napunjen za punjenje, povoljno i ugodno dirati vodu.

4. Jednostavnost korištenja: jednostavno prikvačite mala pumpa na горловине boce.Double korištenje za obitelj i na otvorenom, koja će se lako nositi sa sobom.

5. Pametan: upravljanje jednom tipkom s svjetlosnu svjetiljka, čak i za djecu i starije osobe, vrlo povoljno, nema problema uopće nema.

Opis:

Automatski električni usisavač vrlo zgodan i praktičan, puni se preko USB-a, jednostavan za instalaciju i korištenje, upravlja sa samo jednom tipkom, otporan na vodu i jednostavan za korištenje.

Tehničke karakteristike:

Veličina: 13,5*9*8 cm

Napajanje: USB punjenje

Napon: 110

Nominalna snaga: 1w

Nazivna frekvencija: 11 Hz

Baterija: Ugrađena litij baterija

Boja: bijela, crna (opcionalno)

Upućivanje uključuje:

1 * Električni dispenzer za vodu

1 * Kabel za punjenje

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Naši

Anonymous

Prodavatelj je otkazao slanje

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela Pumpa za Boce s Vodom
Dimenzije (D x Š x v (inč) 130x75 mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Hrana silikon, Nehrđajući Čelik 304, ABS
Naziv кемей
Karakteristike Pumpa za vodu 19 litara
Naziv vrste USB Električni Dispenzer Za Vodu
Vrsta Dio Vodenog Filtera