Držač Mobilnog Telefona Kišobran Štitnik Za Sunce Fleksibilna Vodootporna Suncobran Sjena Legure Bicikl Prijenosni Mini Kišobran Štitnik Za Sunce

42.77 kn 27.81 kn

  • Oznake: stalak za kišobrane, štitnik za sunce za mobilni telefon, ukras bicikla, unutarnji poklopac, kišobran za telefon od sunca
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a204877

Opis

IZDRŽLJIV MATERIJAL: Izrađen od ekološki čistog silikona i plastike, snažan i izdržljiv, sa non-slip brtva u donjem dijelu kako bi se osigurala stabilnost držača telefona.

SLATKA I ZABAVNA IGRAČKA: slatka!jedinstveni dizajn!Možete ga koristiti kao držač za mobilni telefon kod kuće, vanjski suncobran i svjetlo-zbijeno suncobran, vi ćete primiti mnoge pohvale, i on je vrlo privlačan.

ZAŠTITITE TELEFON: Ovaj mini kišobran može postati ukrasne igračka za vaše lokomotiva (električnog automobila, skutera).On je priključen na dnu nosača putem kabelske vezice, koja može zaštititi telefon od vjetra, kiše i utjecaj sunca.

PRAKTIČAN ISKUSTVA: On je i vrlo pogodan za odlazak na plažu i na druga mjesta na otvorenom, skriva vaš telefon i daje vam dobar osjećaj udobnosti.Jednostavan dizajn ne osjećate teška.To je vrlo povoljno.

KVALITETNU USLUGU: ako niste zadovoljni.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam dati puni povrat novca ili zamjenu novih proizvoda.

Veličina pakiranja: 21*6*3.5 cm/8.27*2.36*1.38 u

uključuje: 1 komad držač za kišobran za mobilni telefon

bok, dečki, hvala što ste posjetili moj dućan.U našoj trgovini tako mnogo korisnih i jeftinije robe.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi ćemo vam naše najbolje cijene.Ostavite svoju poruku!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv БРДРК
Vrsta Držač Za Bicikl
punjač No
Kompatibilan Brand Univerzalni
Karakteristike Nikakve značajke
Ima Zvučnik No