Vjenčanice Trapeznog Oblika s Dugim Rukavima 2020 Čipka Aplicirano Djeveruša Haljina Na Zakopčane Na Red Vestido De Noiva Besplatna Dostava s Vlakom

1 311.18 kn 852.30 kn

  • Oznake: Vjenčanica, haljine od čipke, rukava, vjenčanica od čipke, duga haljina
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a2309

Opis

Dobrodošli u naš dućan

1. Haljine ne uključuju nikakve dodatne opreme, kao što su veo, rukavice, donja suknja unutar i tako dalje.Obrtnička se održavaju samo za haljinu!Ako vam je potrebna dodatna oprema, molimo vas, kontaktirajte nas!

2. kada se nalog, ako imate običaj veličinu, molimo vas da jasno odredite vašu veličinu. ako imate standardne veličine, provjerite našu tablicu veličina smo izabrati haljinu veličine u skladu s naše tablice veličina.

3. Nudimo vam da odaberete шнуровку, koji je bolje prilagođen za podešavanje veličine, kako bi se bolje pristajati vašem tijelu.

4. Haljina može biti izrađen po mjeri veličini, boji, dizajnu.Preporučujemo vam pronaći profesionalni sastav, koji će se podići za vas mjerenja, pažljivo slijedeći upute na individualnim mjerilima, prije nego što kupiti haljinu online.

Budući da je računalni zasloni imaju хроматическую аберрацию, posebno između CRT ekrana LCD ekrana, razlika u boji nemoguće izbjeći, tako da mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će biti isti kao na slikama koje si vidio, molim vas, shvatite to.Ako ste vrlo, vrlo strogi u odabiru boja, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što je izvršiti narudžbu.Hvala.

1. Cijena dostave: Pritisnite; kartica "Dostava i plaćanje", na stranici s detaljima o proizvodu i možete vidjeti detalje isporuke.Možete izračunati utovar trošak, tako da upišete potrebne podatke.

2. Vrijeme na putu: Vrijeme putovanja varira u zavisnosti od različitih načina isporuke.

3. Vrijeme obrade proizvoda: Vrijeme obrade za određenu rezervaciju ovisi o vrsti proizvoda i stanje zaliha.U osnovi, vrijeme obrade može biti u rasponu od 3 do 15 radnih dana.

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolje što mogu. 1. Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 3 dana od primitka robe. 2. Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat. 3. Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe. 4. Problemi s veličinom ili sadnje: Budući da su sve naše haljine su izrađene ručno i umreženi skrojen, spremno haljina može se razlikovati od oko ± 1. od navedenih veličina.Kako bi se osiguralo da je vaša haljina je još uvijek idealno će sjediti na vas, naše krojači stvorili su sve naše haljine s više tkiva u zglobovima, što omogućuje lako napraviti manje promjene u veličini.Ako ustanovite da je proizvod vam ne odgovara, i imate pitanja, možete nas kontaktirati direktno. 5. Neusklađenost boja: Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i tako dalje, Međutim, ako smatrate da je dobijeni proizvod ima krivu boju, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca ili povrat novca.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Linija struka Prirodni faktori
Dizajn stražnjeg dijela zatvarač
Vlak Подметально-щеточный vlak
Broj modela R731
Ugrađen grudnjak DA
Dužina haljine Dužina do poda
Stvarne slike No
Naziv сруй скер
Dužina rukava (cm) Puni
Tip elementa Vjenčanica
Tkanina za vjenčanica Tila
Modni Element jednostavan
Stil Rukava Normalan
Silueta A-LINIJA
Otvor za gorivo O-izrez u Obliku
Ukras Aplicirano
Za trudnice DA