PwwQmm USB 5 U Žarulja S Podesivim Ona Zidna Svjetiljka 5 U LED Ogledala Za Šminkanje Toaletni Stol Svjetlo Ljepota Lampa Ručni Pomesti Сенсоркосметические Svjetla

64.15 kn 42.98 kn

  • Oznake: Zidne lampe, toaletni stolić s ogledalom, kit, Туалетное Ogledalo, napravite tablicu, Ogledalo za šminkanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a2394

Opis

W pričekajte da kupi ručni senzor pomesti, ogledala za šminkanje, žarulje, jamstvo 2 godine!!!Ako je proizvod oštećen umjetnim putem, pošaljite ga natrag.Pregledat ćemo i primijetiti da on nije oštećen, naravno.Naš proizvod ima dvije godine jamstva.Savjeti: Lampica za šminkanje podržava više načina prehrane, ali oni ne uključuju baterije.Postavke: * Naziv proizvoda: Ručni dodir ogledalo za šminkanje s led žaruljama * Materijal: PC * Ulazni napon: 5 v istosmjerne struje * Snaga: 8 W / 12 W / 16 W / 20 W * Svijetle boje boja: prirodna bijela * temperatura Boje: (3500-5500 Do) * Priključak: USB port * Veličina žarulja: 3,2 cm X 4 cm x 4,8 cm * Broj žarulja: 2 kom./6 kom./10 kom./14 kom. * Udaljenost između 2 žarulje: oko 33 cm * Prilagodba svjetline: kontinuirano podešavanje svjetline * Prekidač: infracrveni senzor (udara rukom, da biste uključili i isključili lampicu, zadržavaju na 1 sekundu za podešavanje svjetline) Prednosti:

* Led slr žarulje u stilu Vanity hollywood, najnoviji dizajn, napredna verzija, više je lijepa i udobna. ******** USB port, žarulje i napajanje može biti spojen na USB na mnogo načina, kao što je laptop, napajanje, utičnice, pa to je vrlo lako za korištenje. * Podešavanje svjetline svjetlina se može regulirati od svijetle do tamno, iz mraka do svijetla, u skladu s vašim potrebama. * On je opremljen s funkcijom memorije, softvera za kodiranje posljednji način osvjetljenja kada ga koristite, a to je onaj način osvjetljenja, kada koristite ga opet. * Maksimalna udaljenost između dvije žarulje je oko 33 cm, što omogućuje da ih koriste za većinu ogledala. * Podešavanje dužine žice, najmanju udaljenost između dvije svjetiljke može se smanjiti na oko 1,7 vidi Ako mislite da je previše zatvoren, može se produljiti u skladu s vašim potrebama, vrlo je jednostavan za upotrebu. * Najvažnije je da se višak žice su skrivene u лампочках, koje se ne vide izvana, da je vaše ogledalo bio uredan, lijep i elegantan. * Postoje bilateralni trake i odojak, žarulje možete brzo i brzo ostavljati je izravno na зеркалам pomoću trake ili vakuum. * Ulazni napon dc 12v, sigurno za korištenje. * Dobar učinak hlađenja, ušteda energije, dugi vijek trajanja. * Meko svjetlo, visoka svjetla, nedostatak topline zračenja, odsutnost treperenja, nedostatak mrlje, zaštita očiju, pružajući profesionalne rasvjete za šminkanje. * Može se koristiti za šminkanje, lije svjetlosti, nakit, svjetiljke za uređenje ogledala, lampe za uređenje scene, svjetla za uređenje kabineta, studijskog ukrasne lampe i tako dalje. * Pogodno za vjenčanje, rođendan, Valentinovo i ostale blagdane.

Naši

Anonymous

cool

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal PVC
Vrstu utikača USB priključak
Napon 5V
Atributi 2 Potpuno podesiv Podešavanje svjetline
Atributi 1 Funkcija memorije, 3 m-Traka, gubitnik
Atributi 4 Podrška za više priključaka za napajanje
Naziv PwwQmm
Snaga 8 W/12 W/16 W/20 W
Zrači boja Priroda bijela
Je regulirano svjetlinom DA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj žarulja sa žarnom niti 2 komada/ 6pcs/ 10шт/ 14шт
Certifikacija FCC, ce
Proizvodnja električne energije promet
Atributi 3 rotacija усадочной žice na 360 stupnjeva
Broj modela Senzor Zamah Ruke LED Ogledala Za Šminkanje Sa svjetlom Žarulje za Sujetu