1 Par Separatora Za nokte Na Nogama, Silikon Separator Za Prste Nogu, Fleksibilan Korektor Palca Stopala, Eliminator, Graničnik Za Noge, Alat Za Njegu Stopala

28.61 kn 19.72 kn

  • Oznake: separatori za nokte na nožnim prstima, razdvajanje prstiju na nogama nosila straightener, pedikura s graničnik prstiju na nogama, pedikura, cijev od silikona, Alati
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a242006

Opis

Lice:

-Delim prstiju na nogama: Ako ste pate od žuljeva, ушибленных prstiju, križanja prstiju, натоптышей i žuljevi, naše bolova kape za noge, za razdvajanje prstiju stopala - dobar izbor za istezanje i opuštanje stopala.

-Ergonomski dizajniran i funkcionalan dizajn: delim prstiju je osmišljen u skladu s obrascem običnog prsta, ne сдавливает prst, a prsten može sigurno i pouzdano popraviti prst sve dok ne će biti vraćena normalni oblik stopala.

-Primjena scenarija: možete ih nositi s cipelama (balet stanovi, cipele na visoku petu cipele, tenisice i cipele za hodanje) čak i za vrijeme rada.I možete ga nositi za vrijeme spavanja.

-Visoka kvaliteta: materijal silikonskim gelom, koji ne sadrži bisfenol A, lako se čisti, briše i suši na zraku, koristite toplu vodu i sapun za ruke.

Pakiranje: 1 par/3 para

Naši

Anonymous

Hvala

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj modela НА17И
Materijal Silikon
Broj 1 par
Tip elementa Delim prstiju na nogama
Podrijetlo Kontinentalna Kina