Strojevi нюха s ventilatorom unutra pročišćivač zraka отражетеля blok ароматности ОВКВ 500 kvadrata za благоухания predvorju hoteli veliki zone home

664.33 kn 431.78 kn

  • Oznake: stroj za aromatičnog konusa, raspršivač mirisa hvac, parfem, difuzor aroma 360
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a243660

Opis

Strojevi нюха s ventilatorom domaćim воздухоочистителем отражетеля 300мл blok ароматности ХВАК 500м3 za благоухания predvorju hotela velikih površina kuće

(2) Nazivni napon: ulaz AC100-240V/50 Hz/60 Hz, izlaz 12

(3) Snaga: 3,5 W

(4) Jačina zvuka:

1 Postavite vrijeme :

Prilagodite vrijeme rada uređaja na taj način da odgovara lokalnom vremenu. vrijeme je 24 sata.

Pritisnite tipku SET za prvi put, treperi brojka sat vremena, pritisnite GORE /dolje za podešavanje vremena, pritisnite tipku SET za drugi put, postavljen sat, treperi broj minuta, postavite minute, pritisnite GORE / dolje za podešavanje; zatim kliknite gumb SET tipka pritisne i treći put postavljen minutu i treperi trenutni radni dan.Postavite radni dan i pritisnite GORE / DOLJE za podešavanje.Pritisnite tipku SET i četvrti put, kako bi potvrdili da sustav vrijeme uspostavljena.

Postavite razdoblje rada:

Pritisnite i držite tipku MODE u roku od 3 sekunde .1-e broj (ponedjeljak).2 (utorak).3 (srijeda).4 (četvrtak) .5 (petak) .6 (subota).7 (nedjelja) treperi na zaslonu.Koristite tipke GORE ili DOLJE za odabir radnog ciklusa .Nakon odabira, pritisnite tipku MODE na sučelju se prikaže upit "1" za unos prvog razdoblja podešavanje vremena, pritisnite tipku SET, prikaz sučelja će treperiti "00" sati "00:00", te će se upaliti lampica "Timing ON". Pritisnite tipke GORE / Dolje za podešavanje "Sat" sata za uključivanje uređaja.nakon postavljanja, pritisnite tipku Set.Sučelje prikazuje minute "00".Nakon treperi, koristite tipke GORE / DOLJE za podešavanje "minute" vremena za uključivanje i pritisnite tipku SET ; postavite uređaj u položaj power off, na sučelju će se prikazati "00" sati "00:00" i treperi, kao i "Timing OFF" istovremeno.

Kada žaruljica svijetli, pritisnite gumb GORE / dolje za podešavanje "Sat" sati isključivanje uređaja. pritisnite tipku SET nakon završetka postavke.Na ekranu treperi "00" minuta, prikazanih na zaslonu.Koristite tipke GORE / DOLJE za podešavanje "minute" u vrijeme nestanka struje.Nakon završetka pritiska na tipku MODE za ulazak u drugi radni period , sinkronizacija drugog radnog razdoblja je isti kao i kod prvog , a intervali treći i četvrti isto kao i gore navedeno .

NAPOMENA: vrijeme završetka mora biti veći od vremena početka, da uspostavi stvarnog vremena.

Podešavanje koncentracije

Nakon instalacije četvrtog vremenskog intervala nastavite pritiskati gumb MODE, dok se na LCD-zaslonu ne pojavi Cycle ON - postavite vrijeme rada uređaja, za svaki ciklus okus od 5 sekundi do 200 sekundi, pritisnite GORE / DOLJE jedan put, da se prilagodi u roku od 5 sekundi.

nastavite pritiskati gumb MODE, dok se na LCD-zaslonu ne pojavi Cycle OFF -postavite vrijeme zaustavljanja uređaja za svaki ciklus okus od 5 sekundi do 900 sekundi, pritisnite GORE / DOLJE jedan put, da se prilagodi u roku od 5 sekundi.

Na primjer, možete postaviti vrijeme rada 30 sekundi, vrijeme se zaustavlja 50 sekundi, on će raditi 30 sekundi, a zatim se zaustaviti 50 sekundi, i opet u ciklusu

Paket uključuje:

1xScent Strojevi

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Način ovlaživanja Emisija magle
Broj modela 2702184
Napon (U) 220V
Snaga (W) 5w
Certifikacija ce
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Kapacitet 1L
Buka 36 db
Naziv Сиго