MOC City Street View Vojni Serija Gradivni Blokovi Životinja Auto Žarulja Semafor Prometni Znak Osnovna Ploča Pribor Cigle Igračke

46.09 kn 31.79 kn

  • Oznake: gradivni blokovi, brod od dizajner lego, pribor za blokova, Blokovi, model pjesme, минифигурки zombija
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a250315

Opis

Moskva vrijeme: 4:00-7:00 \ 9:00-13:00

New Йоркское vrijeme: 20:00-23:00 \ 1:00-5:00

Vrijeme u londonu: 3:00-6:00 \ 8:00-12:00

1. Rok isporuke.Upućivanje obično se šalju u roku od 48 sati.Obećavamo da ćemo poslati upućivanje u roku od 7 dana.Tijekom natjecanja biti će ostvaren velik broj narudžbi, što može dovesti do prekovremeni rad.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.

2. Vrijeme zaštite naloga.Ako je rok zaštite vašeg naloga je istekao, ali ne primaju pošiljke, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima, a mi vam produljiti rok zaštite naloga.

3. Izbor logistike.Imamo dvije opcije logistike, prvi - Cainiao Super Global Economy, cijena logistike jeftina, ali vrijeme transporta će biti vrlo dug.Nemoguće pratiti informacije o logistici, a tu je i rizik od gubitka detalja; drugo, standardna dostava A-cipele.com.hr, cijena logistike će biti veći, ali vrijeme transporta pada, a informacije o logistici se može ući u trag.Ako želite koristiti drugu logistiku, kao što su DHL, FedEx i UPS, možete se obratiti našoj službi za korisnike, i mi ćemo zamijeniti logistiku za vas.Kad

naručivanje doseže više od 50 dolara, ćemo ažurirati svoj red na standardnu isporuku A-cipele.com.hr besplatno.

4. Izmijenite adresu.Šaljemo pošiljke u skladu s adresom u poslu, dakle, molimo, potvrdite točnost

adrese prije postavljanja vaše narudžbe.Ako trebate promijeniti adresu, molim vas, na vrijeme, obratite se službi za korisničku podršku prije nego što ćemo isporučiti robu.

5. Manjak proizvoda.Mi testirati integritet proizvoda prije isporuke.Ako ustanovite da je nakon primitka nastao problem s dodatnim detaljima i proizvodima, možete se obratiti našoj službi za korisnike, i mi ćemo zamijeniti ili vratiti vam novac.

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite pozitivan pregled i pet zvjezdica.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima i uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve da riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

1. Podrška za veleprodaje.Ako želite kupiti veliku količinu robe, možete se obratiti našoj službi za korisnike, i mi smo

mi ćemo vam pružiti povoljnije cijene i najbolje usluge prijevoza.

2. Izravna dostava.Možemo poslati robu direktno s vašim klijentima i obećanje da ne objavljuju informacije o našoj trgovini.

3.Agent za nabavu.Ako imate proizvode koje želite kupiti, ali naš shop ih ne prodaje, možete kontaktirati našu tehničku podršku i naše osoblje će vam pomoći.

4. Individualni proizvodi.Imamo odličan projektni tim i naprednih strojeva i opreme.Ako imate individualne potrebe, možete nas kontaktirati.Možemo proizvoditi mini-figurice, kostime i ispis na građevinskim blokovima, OEM, ODM.

Naši

Anonymous

Sitne stvari, ali oni imaju dovoljno podrške da stoji samostalno

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj potvrde 66202330686БВШТЫР1
Особенности12 uređenje kuće
Veličina bloka Mali blok (Kompatibilan s Lego)
Materijal Plastika
Lice 3 Model Grada Igračke U Svojim Rukama
Особенности7 Edukativne Igračke Za Dječake
Lik 1 Gradivni blokovi serije City
Особенности6 Igračke za Rođendan
Особенности13 Vojni blokovi
Broj modela 2204-7
Особенности8 Blokovi, Cigle, Igračke za Djecu
Podrijetlo Kontinentalna Kina
особенности5 Novogodišnji Poklon
Naziv БРИКПАНДА
Lik 2 rođendanski poklon, Božićni Poklon blok
Upozorenje Male dijelove. Opasnost od gušenja!
Bar-kod No
Certifikacija CE
Особенности10 auto gradivni blokovi
Spol Unisex
Особенности15 Skup "Grada prijatelja"
Особенности14 cigle s pogledom na ulicu
Oblik plastičnog Bloka Самоблокирующиеся Cigle
Особенности9 Gradivni blokovi MOC City
Особенности11 Cigle Za Prometne znakove
značajka 4 Uradi sam Prikupiti Cigle
Plastični tip ABS
CE Certifikat
Preporučena dob 4-6y, 7-12y, 12+y