Nova Banka Za Marinade Suha I Mokra Dispenzer Za Marinade i Maslina Banke Za Pješčanog Sata Kontejner Banke Kimči Za domaće Kuhinje, Separator Organizator

109.88 kn 71.45 kn

  • Oznake: banke ukiseljeno krastavaca, kontejner za marinade s ситечком, kontejner za maslina, čuvar, kontejner za ukiseljeno krastavaca, organizator za kuhinjski pribor
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a261595

Opis

Opis:

Ova banke za marinade predstavlja univerzalno rješenje za pohranu i posluživanja 2 u 1.u banci u obliku pješčanog sata, kiseli krastavci i masline su pohranjeni u soku dok ne перевернете i ne procijediti prije posluživanja.

Karakteristike:

1. Mi smo stvorili mokro i suho banke u obliku pješčanog sata, koje razdvajaju tekućinu iz hrane prilikom podnošenja na stol i ne daju im пропитаться.

2. Izrađena je od polipropilena, ne sadrže BPA, i kvalitetne silikonske kape, od jestivog materijala, нетоксичен i siguran.Temperaturama, otporna na koroziju, lako deformiraju i oštećena.

3. Jednostavno okrenite, da se lako prebacivati između suha i vlažna energije, a ne samo za ukiseljeno krastavaca.Također je odličan za spremanje različitih vrsta marinade, kao i za pripremu салатных mješavine, masline, višnje.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Banke za marinade

Materijal: PP + silikon

Veličina: oko 11*11*13 cm / 4.35*4.35*5.14 u

Pakiranje list:

1 * Banke za ukiseljeno krastavaca

Napomena:

Molimo, dopustite da male varijacije u veličini, zbog ručnog mjerenja, a rasvjeta na fotografiji može dovesti do отличию boje od stvarne.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina