Gotička Sklopivi Ručni Ventilator - Pero Lolita Berba Navijači Ručni Rad Umjetnički Obrt za Žene College Rođendan Božić

25.36 kn

  • Oznake: svila crna navijač, bijela ruka smola, upravljanje ventilatorom bijelo, narukvice od crvenog perja, začinjena ručni ventilator, bijela navijač ryzen, sklopivi ventilator za rublje, azijski crveno-bijeli navijač, starinski crni ventilator, ručni ventilator na uzice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a2643

Opis

Visokokvalitetni materijali: Naš prijenosni navijača izrađen od visoko-kvalitetne plastike ram i tkiva, koje se razlikuju snagom.Dobar materijala i vrhunske izrade izrade, izdržljiv i praktičan.Izrađena je od tkanine, čipke ivica i plastične ivica.To je dobar poklon za vaše voljene, obitelji, prijatelja i kolega.

Upotreba: rekvizite za snimanje svadbene slike, umjetničke fotografije ili kao rekvizite za scenskim nastupima, sa svestranim stilovima, svečane ukrase, rekvizite za stranke, танцевальными opremom, dnevnoj переноской i sl. u Kombinaciji s bilo kojim modnim nošnjama i priborom za djevojčice, pogodan za Noć vještica, rođendanske zabave, maturalne večeri, ples, predstave, animacija-show, maskenbal, party ili druge prigode.

Praktično za обмахивания fan ili samo kao ukras.Elegantan ručni rad i lijepo olovku.Potrebno ukras za ljubavnika trbušni ples, savršen rekviziti za ples ili kostime.Dodajte ih u svoj бурлескный broj, koristite kao ukras u будуаре ili kombinirati s атласным haljinu za spektakularne večeri slike.

Elegantne darove za sve žene, djevojke i muškarci.Može se koristiti za vjenčanje, ples, nakit, косплея i hlađenje.Također se može koristiti za ukrašavanje i vjenčanja ili jednostavno koristiti za hlađenje.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina