200 mm Sklopivi Džepni Nož Funkcija Opstanak Taktičkih Noževa мультиинструменты Sklopivi Nož je Vanjska Reznih Alata Sigurnosni Lovački Nož

276.11 kn 207.12 kn

  • Oznake: zona moljac taktički, zlatne čizme abba, mi nož na sklapanje, traperice jack knife, nož njemački vojni, rv nož na sklapanje kauč na craigslist, sklopivi nož ch, kabel input-output jack, torbica za iphone abba, maleni čelični noževi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a277871

Opis

200 mm Sklopivi Džepni Nož Funkcija Opstanak Taktičkih Noževa мультиинструменты Sklopivi Nož je Vanjska Reznih Alata Sigurnosni Lovački Nož

Ukupna dužina: 200 mm

Dužina oštrice: 85 mm

Debljina oštrice: 3 mm

Širina oštrice: 30 mm

Materijal oštrice: Nehrđajući čelik 3Cr13

Materijal ručke: Materijal G10

Tvrdoća: 58HRC

Upućivanje uključuje:

1 kom. * nož na Sklapanje

O Isporuci:

1. Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

2. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Molimo vas da obratite više pažnje na adresu vaše narudžbe, koji se mora uskladiti s vašom adresom dostave.

3. Nakon uplate, roba će biti poslana u roku od 2-5 dana (biti produžen vikendom i praznikom).

4. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u vremenu carinjenja u pojedinim zemljama.

5. Dostava će se provoditi diljem svijeta preko A-cipele.com.hr Standardna dostava/ePacket/Kina-Pošte registrirane prioritetno/FedEx/DHL/EMS i tako dalje.

6. Ako ne primite robu u roku od 50 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

7. Kupci su odgovorni za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.

O Povratku i povratu sredstava

1. Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima.Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 7 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga.

2. Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI zamjenu.

3. Morate biti sigurni da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba će se oštetiti ili izgubiti prilikom vraćanja, kupci će biti odgovorni za takvu štetu ili gubitak.

4. Prije povratka robe, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak.Ajmo se mi s njima, što samo dobili robu.

5. Molimo provjerite proizvoda u trenutku isporuke, ako su oštećeni, molimo, uzmite ih i prvo se obratite nama.Mi ćemo potvrdu i možemo ponovno vam poslati novu.

O komentar:

1. Svaka povratna informacija od vas će biti visoko vrednovan.Vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja.

2. Ako ste zadovoljni našom uslugom ili proizvodima, molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica.

3. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas prvo nas kontaktirajte, i mi ćemo vam se javiti prije.Ne ostavljajte negativnu ocjenu, nije nam se obratite za pomoć.

4. Povratne informacije-to je naš život, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje rješenje.

5. Mi ćemo osjećati dužan i učiniti sve napore da riješi bilo koji problem i pružiti vam naš najbolji servis.Unaprijed zahvaljujem vam za vaše strpljenje.

Kontaktirajte nas:

1. Ako želite smjestiti veliki nalog za prodaju na veliko, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

2. Ako vam je potrebno naručiti neke robe, molimo vas prvo nas obavijestite o tome.Možemo vam ponuditi neki popust.

Molimo, imajte na umu:

1. Trošak dostave se ne uključuje poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

2. Kupci snose svu odgovornost za sve nastale dodatne troškove (ako ih ima).

3. Ako ste ruski kupac, molimo vas, navedite svoje puno ime.Ili pošaljite poruku, javite nam o tome.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal ručke Drugo, Materijal G10
Debljina oštrice 3 mm
Ukupna dužina 200 mm
Materijal oštrice Od Nehrđajućeg Čelika, Nehrđajući čelik 3Cr13
Pribor za samostalnu izradu Woodworking
Širina oštrice 30 mm
Dužina noža 85 mm
Naziv ABBAS
Broj modela DJ003
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tvrdoća 58HRC
Vrsta Sklopivi nož s Oštricom