Anime Ana Princeza Cosplay Kostim Za Odrasle Snježne Elsa Odjeća Nevjerojatan Večernje Haljine za Žene Kostime za Halloween 2022

152.36 kn 115.80 kn

  • Oznake: cosplay odijelo, haljina, kostim za Noć vještica, haljine za princeze, haljina princeze
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a284891

Opis

Anime Smrznuti Cosplay Kostim za Odrasle Ayesha Anna Haljine Princeze Modni Маскарадное Haljina za Žene Kostimi za Noć vještica

Sadržaj proizvod: Suknja + Plašt

Naši

Anonymous

To nije isto, da je na fotografijama, suknja - to je nešto drugo, ali ona je lijepa i jeftina po onoj cijeni koja postoji. Prekrasan šal za maskiranje. Loše je ono što vodič za veličine pogrešno i malo stisnuti na vrhu, u mom slučaju, morao sam odabrati XL. Struka ne proteže i može расстроиться. Drugi dio, iako nešto više elastična, nije loše rastegnut.

Anonymous

Idealno kao na fotografijama. Dobar i jeftin na toj poziciji, koja postoji. Loše je ono što vodič za veličine netočno i ne dopušta vežite zatvarač straga, ali to je ispravljeno. Poželjno kupiti još dvije veličine na svoj, jedan XL ili XXL, jer su male. Struk i dekoltea rastegnut, tako da to ne ometa.

Anonymous

moja kćer je u Kanadi nosi odjeću manju veličinu, i ja sam za svaki slučaj kupio veličina x-lage. ali on je tako mali, da je čak i vežite ga nije moguće. on izgleda kao srednji. Ja sam poslao poruku prodavcu, u kojem stoji da je potrebno ići u servis na popravak odjeće i popravi odjeću. To je tako apsurdno i besmisleno.

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Sintetički
Posebna upotreba Odijela
Prikladno za dob 18-24 godine
Naziv tkanine хлопковая mješavina
Tip elementa Setovi
Likovi Ayesha, Ana
Применимый paul Žene
Korisna dobna skupina Odrasla osoba
element teme Europska i američka fantazija
aplikacije igra anime cosplay
Vrsta izvora Film i tv
Uzorak Jednobojnu
Zemlje - izvori Kina
CN Fujian
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil odrasla kostim эльзы
Sastojci Haljina
Spol Žene