ProBerra Veleprodaja 20 kom ZELENA Profesionalna turpija za nokte Polumjesec Brusni Papir Za nokte Brusilica papir Za noktiju Alata pedikura

39.37 kn

  • Oznake: okrugla kutija za boje крафтовой papira, Oprema za pse, nokti noktiju datoteke, branded papir nokte, skladištenje radu datoteka, pokloni za dan djeteta dječji sat, tanka roll papir, напильник za nokte, električni напильник stolarija, akrilna turpija za nokte
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a294203

Opis

To je proizvod sa vrlo visoke higijenske standarde.

Svaka turpija za nokte zasebno pakiran i zapečaćena.

To vam daje samopouzdanje i sigurnost u tome da on nikada ranije nije bio korišten i potpuno je sigurno za korištenje.

Ovih prekrasnih noktiju datoteke imaju vrlo solidne, čvrste i fleksibilne PVC-koru.

Oni također imaju abrazivni površina korejskog tipa od korund s dodatkom poliuretana.

Пилочки čak 10 puta jači i jači od standardnih пилочек za nokte.Абразивная površini vrlo otporan na раскалыванию, рассечению, uništenja i oštećenja.

Noktiju datoteke - COLOR SERIJA

Rašpe serije Color razlikuju izuzetna trajnost, oštrina i visokim abrazivnim svojstvima.To su proizvodi dizajnirani majstorima manikuru i pedikuru.

Oni znatno olakšavaju rad s posebnih gelova, акрилом ili мозолистой kože.Drugi jednostavni postupci kao što su rogozina ili skraćivanje prirodnog nokta, donose zadovoljstvo pri korištenju boji пилочек.

Osobine i prednosti:

- Vrhunski dizajn.

- Kvalitetan пилочки za izgradnju noktiju, akril nokte, nadzemne nokte ili prirodnih noktiju.

-100% potpuno novi, savršen za profesionalne salone i kućnu uporabu.

- Ta divna noktiju datoteke imaju vrlo solidne, čvrste i fleksibilne PVC-koru.

- Obostrani пилочки za manikuru i pedikuru.

- Svaka turpija za nokte zasebno pakiran i zapečaćena.

Pošiljke:

Sve narudžbe u velikoj Britaniji se šalju putem Royal Mail standardne isporuke poštom 2. razred za naš račun, ili možete odabrati dostavu poštom 1. razred / dan uz nadoplatu jednom prilikom postavljanja vaše narudžbe.

Proizvod će biti isporučen u roku od 24 radna sata od trenutka plaćanja, obično isti dan, ako do 4 pm.

Nakon što je vaša narudžba poslana, vi ćete dobiti e-mail s potvrdom.

Molimo, imajte na umu da je dostava u velikoj Britaniji obično traje od 3 do 5 radnih dana, međutim dostava može varirati tijekom transporta, što je izvan naše kontrole.Molimo pričekajte 10 radnih dana od kupnje, prije nego što trebate nas kontaktirati.

Pravila za povrat:

Ako je dobiven vama je roba oštećena, ne odgovara opisu ili je krivo proizvodom, možete ga vratiti za povrat ili razmjene.

U slučaju pojave bilo kakvih drugih uzroka nezadovoljstva, osim navedenih, molimo vas da nas kontaktirate, a mi ćemo raditi s vama kako bi kupnje ugodna.

Vi imate pravo na puni povrat novca ili zamjenu, bez obzira što je odluka će biti donesena ako je za upućivanje će biti vraćen u roku od 30 dana.

Prostor mora biti vraćen u originalnom pakiranju.

Kontaktirajte nas:

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas putem karticu "Postaviti pitanje" koja se nalazi u dnu stranice oglasa.

Napomena za korisnike:

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjestu u našem prioritet.Mi nastojimo pružiti ugodno iskustvo kupovine za sve naše klijente.Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, molimo vas da nas kontaktirate preko poruka "eBay", a mi ćemo nastojati učiniti sve da odgovorite na sva postavljena pred nas pitanja u roku od 24 sata.Ako iz nekog razloga niste u potpunosti zadovoljni sa svojim kupnje, molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije, prije nego što nas kontaktirate, jer mi ćemo pokušati riješiti problem za vas.

Ako ste zainteresirani u većim količinama robe, molimo vas, pogledajte u naš dućan na ebayu.

Hvala Vam za kupnju s nama i nadamo se da ćemo uskoro vidjeti!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo BOA (Porijeklo)
Napon None
Broj 1, 5, 10, 20
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj modela CF1043
Tip elementa Turpija za nokte
Veličina Nail File
Materijal Drvo
Naziv фитнейл