Novi Automatski Grijač toplog i hladnog mlijeka BioloMix za kuhanje latte, Metlicu kako kava, vruća čokolada, Cappuccino

611.88 kn 287.59 kn

  • Oznake: skuhati 1 oraščić, ulje kave, javni aparat, više toplu stakleni čajnik, aparat za kavu imusu, nesigurnim hlače, termostat biolomix, вспениватель mlijeka harko, ručno делонги, kosa od экоко
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a299597

Opis

Karakteristike:

Novi вспениватель mlijeka Biolomix s ručkom зернистого boje i jedinstven bijeli trup, koji izgleda luksuzno i высококлассно, čini toplu i hladnu mliječnu pjenu za cappuccino, grije toplo mlijeko za kavu.

Funkcija 4 u 1: Вспениватель mlijeka BioloMix može stvoriti toplu i gustu pjenu, toplu zraku pjene, hladne pjene i toplo mlijeko, možete uživati u božanskim kava u najkraćem mogućem roku kuće uz pomoć ovog вспенивателя i parobrodi

Veliki kapacitet: Naš вспениватель mlijeka ima veći kapacitet, može вспенивать mlijeko kapaciteta do 130 ml, grije mlijeko bez pjene kapaciteta do 300 ml. Obilježavanje je vidljiv za punjenje, tako da možete biti sigurni da ne прольете svoj omiljeni napitak. (Za bolji rezultat preporučuje se koristiti punomasno mlijeko.)

Sve na jednom венчике: jedan umutiti pogodan za sve funkcije.Nema potrebe brinuti o tome da upotreba nepravilnog венчика može dovesti do stvaranja mliječne pjene.Osniva se može primiti kabel za napajanje, odaberite odgovarajuću dužinu i pohraniti višak, da radna ploča nije bila prljava.

Lako se čisti: Visokokvalitetni nehrđajući čelik i unutarnje non-stick premaz za higijensko čišćenje samo obrišite vlažnom krpom. (Napomena: Molimo vas da čistite пенообразователь za mlijeko svaki put kada ga koristite.)

Sigurna konstrukcija: Naš bojler mlijeka je opremljen funkcijom za kontrolu temperature i automatsko isključivanje, koja se automatski isključuje, kada je mliječna pjena spreman.Domaće hrane i non-stick premaz ne će mlijeku lako snimiti nešto.

Tehničke karakteristike:

Boja: Bijela s ručkom зернистого boje

Materijal: ABS i nehrđajućeg čelika

Tip utikača: EU / UK (opcionalno)

Napon napajanja: AC 220-240 U/50-60 Hz

Snaga: 500 W

Kapacitet za pjenjenje: 130 ml

Теплопроизводительность: 300 ml

Popis paketa:

1 * Električni вспениватель mlijeka

1 * korisnički Vodič (na engleskom jeziku)

N. W: 1 KG

Napomena:

Ne radite s umivaonikom, odvodnim odbora ili uglačanim kamenim drvenim površinama.

Ne ostavljajte uključen uređaj bez nadzora.

Nakon svakog pjenjenje/grijanje, molim pričekajte 2 minute, dati термостату opustiti.Nakon 2 minute вспениватель mlijeka može se ponovo koristiti.

Ovaj вспениватель mlijeka je dizajniran za grijanje i pjenjenje mlijeka mlijeka i drugih mliječnih proizvoda.On nije namijenjen za ispuna ili zagrijavanja ostalih prehrambenih proizvoda, poput krema, krema, umaka itd.

Nemojte dodavati mlijeko iznad norme, uvijek dodajte mlijeko sa sadržajem masnoće > 3,5 %

Mlijeko se zagrijava na oko 65 +/-5 ℃.To je idealna temperatura, jer osigurava da je okus kave ne pogorša, a isto tako znači da nećete morati dugo čekati da se na kavu.

Naši

Anonymous

U životu je isti kao na slici, pjene взбивается odlično, brzo, radi sooo miran, jednostavan za upravljanje i uživali

Anonymous

Moderan pjene priprema od безлактозного mlijeka 1,8% masti u prvom načinu.

Anonymous

Super! Puno vam hvala! Slanje iz Rusije, dostavu za 3 dana. Na e-poštu. Trag prati. Radi gotovo nečujno. Vrlo elegantan! Пенку взбивает Super! U načinu rada za hlađenje on svijetli plavom bojom. Na zagrijava crvena. Prostirka Za Spavanje Super!

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Napon (U) 220-240 U
Vrsta hrane Električni
Broj modela BN11
Certifikacija ce
Naziv биоломикс