Nož-leptir za početnike, Trening nož-leptir sa šest rupa, Trening nož, Цельнометаллический Igre nož-leptir, s vanjske strane obložen rub nož-leptir

54.18 kn 48.76 kn

  • Oznake: nož sa šest rupa za vježba vježba leptir nož
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a305878

Opis

Nož-leptir za početnike, Trening nož-leptir sa šest rupa, Trening nož, Цельнометаллический Igre nož-leptir, s vanjske strane obložen rub nož-leptir

Nož - leptir

Češalj-leptir

Trening Nož

Karakteristike:

Odličan alat za vježbanje: čelična četka-leptir pogodan za trening korištenje alata za modeliranje, kako biste izbjegli ogrebotine i modrice na rukama.Nema oštrih rubova i šiljate oštrice.To je idealan izbor za početnike.

Jednostavan i praktičan: češalj-leptir od nehrđajućeg čelika ima dobar balans težine, centar gravitacije osigurava gladak twist, sklopivi dizajn zgodan i praktičan, te ga možete nositi sa sobom.

Visokokvalitetni materijali: Sklopivi češalj-leptir je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, čvrst i trajno, nije lako hrđa i pokvari, možete ga koristiti za dugo vremena.Početnici mogu koristiti ga mirno, bez brige o tome da je lako slomiti.

Širok spektar primjene: Jednostavan češalj-leptir lako nositi sa sobom, vrlo je pogodan za putovanja, šetnje, planinarenje, bavljenje jahanja, ribolova i sve vrste rekreacije.Možete ga staviti u džep i koristiti po potrebi.

Posebne darove: trening grbovi-leptiri - to je intimna darove za početnike i amatere hridi-leptira.S njima lako obavljati različite čudan pokret, oni su idealni alati su nezamjenjivi alat za frizure s nožem-leptir ili početnike frizera.

Specifikacija:

Materijal: nehrđajući čelik

Boja: crna, srebrna, zlatna, boja titan

Dimenzije:

Veličina zavoja: 5 cm

Veličine u разложенном obliku: 8,66 u.

Paket uključuje:

1 x za kosu-leptir

Topla nota:

Veličina može se neznatno razlikovati zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Značajke 1 Nož-leptir za Početnike
Značajke 3 češljevi za leptire
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv trening nož
predmet nož - leptir
Model 9 da biste odabrali
Značajke 2 češalj-leptir
Vrsta Trening nož
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika
Дропшиппинг Podrška
roba Nož za igre leptir