Rad s elektroničkim дроссельным ventilom (ETV) 0,16 m3/ h pružaju brži pad temperature (štedi dragocjeno vrijeme pred-hlađenje).

813.80 kn

  • Oznake: 2835smd rgb kontroler, пелушес yves pokemon, senzor temperature motora, auto radio kia rio rashladno sredstvo, ikona škoda daljinski upravljač, ekspanzijski ventil toyota, eeve podloga za miša, kontroler zcity ps4, rashladno sredstvo 14 pribor, ekspanzijski ventil astra
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a332250

Opis

Važne napomene prije narudžbe: o porezima

1. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

2. Vi možete precizirati u običajima svoje zemlje o ovim dodatnim troškovima prije kupnje.

Uvjeti isporuke:

1) Molimo, imajte na umu da ne možemo preuzeti bilo kakvu odgovornost za bilo koji carinski kašnjenja ili porezi.

2) Mi ćemo brod vašu robu na temelju vaše adrese escrow, pa budite sigurni da je ispravna.

3) Prije narudžbe, molimo kontaktirajte nas, kako bi potvrdili željeni vama način isporuke i troškove dostave.

4) Većinu sobe za praćenje možete pratiti u www.17track.net .

E расширительные ventili su dizajnirani za upotrebu u sustavima za klimatizaciju i hlađenje zraka ili topline bazi.Ventil se upravlja automatska regulacija protoka rashladnog sredstva i osigurava rad sustava u optimalnim uvjetima s ciljem brzog hlađenja ili grijanja, za preciznu kontrolu temperature i uštedu energije.Ventil se može koristiti, na primjer, za regulaciju tlaka u usisnoj autoceste.Ovi ventili omogućuju dvosmjernu posao za regulaciju protoka rashladnog sredstva u načinu rada grijanja ili hlađenja.

ECV - to je ventili s koračni pogon za precizno reguliranje protoka tvari u sustavima klimatizacije, hlađenja, toplinske gorivo, чиллерах i sustavima za hlađenje u industrijskim procesima.Ventili mogu se koristiti u načinu терморасширения, ubrizgavanjem tekućine, байпаса vrući plin, regulatora tlaka u isparivaču, regulatora tlaka u kućištu, regulator tlaka ili kontrolu razine tekućine.

Upravljački program kompatibilan sa Danfoss, Carel, Sporlan, Fujikoki, Emerson, Saginomiya, Muller i drugih marki EEV.On je pogodan za 5 žica i 6 žica EEV.On pruža savršeno rješenje za regulacije rashladnih postrojenja, toplinske gorivo i klima uređaja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Certifikacija NA
Broj modela EEV-C6B104
Primjena Radna obuća
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta EEV, Detalji klima uređaja