High-end Pravi Titana Privjesak Za Ključeve Luksuznih Za Muškarce, Privjesak S Korisničkom Oznakom, Lagani Auto Privjeske EDC, Držač Pribor

109.88 kn 64.80 kn

  • Oznake: ručka титановая edc, sretan prsten za ključeve, privjesak za ključeve elo, edc crna, držač za ključeve medić, upaljač ktm, aki osoba s motornom pilom, lanac za ključeve jaiuguar, nesigurnim hlače, strme muškarci zovu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a333467

Opis

Veličina kopča: 82*25*7 mm

Težina: 13 g

Materijal: Titan

Značajke titan

1. Сверхтвердый i izdržljiv

2. Super jednostavan

3. Nikada ne hrđa

4. Visoka otpornost na temperaturu

5. Jaka кислотостойкость

Titan - to je svemirska metalni materijal

Mlazno kvaliteta

Izuzetna izrada proizvodnje

Stvaranje super-privjesak za ključeve za vas.

Izgled proizvoda - metalik boja od legure titana, unutar - pravi titan legure.Jer titan legure teško отливать, pa nije moguće napraviti sličan oblik običnog prstena za ključeve, ali proces + dizajn ovog proizvoda vješto i dalje koristite prsten za ključeve, da zadrži ljepotu prsten za ključeve, ukrasiti smisao za dizajn i super izdržljiv, će postati zanimljiv i učinkovit alat u vašem životu.

Način plaćanja

1. Na A-cipele.com.hr na raspolaganju mnoštvo načina plaćanja, kao što su Strah, kreditne kartice, bankovni transferi u realnom vremenu, u offline-uplate (bankovni transferi i Western Union).Možete odabrati najpovoljniji način za vas.Da bi zaštitili svoje interese, vaša uplata će privremeno biti Alibi i ne prenijet će nam do tada, dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.

Dostava

1. Kada smo dobili informacije o vašoj narudžbi i plaćanju, mi obično 2-5 dana za dovršetak isporuku, mi pružamo informacije o praćenju logistike.Međutim, zbog određenih faktora i regionalnih problema koji mogu dovesti do kašnjenja isporuke, nadam se, vi ćete shvatiti da je vrijeme isporuke je obično 15-40 dana, molim vas, budite strpljivi.

2. Ako vam je potreban brži način transportnu logistiku, možete odabrati druge načine, molimo kontaktirajte nas.

3. Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

4. Nalog će biti poslan na vas prijevoznička tvrtka u roku od roka isporuke koji je naveden u popisu ispod usluga dostave.Ako niste primili paket u roku od roka isporuke, molimo vas da nas kontaktirate, mi smo ajmo se s tim i odgovoriti vam u roku od 24 sata.

Politika Povrata novca

1. Mi smo u potpunosti jamče kvalitetu naših proizvoda.Svi proizvodi su u potpuno novom stanju, osim ako nije drugačije navedeno drugdje u opisu.

2. Sve povrate - neispravan ili drugih - moraju biti unaprijed ovjereni.Molimo vas, kontaktirajte nas kako bi dobili dozvolu i povratnu adresu prije slanja robe natrag.

3. U svim slučajevima kupci plaćaju troškovi isporuke za svoj račun, da se vrati proizvoda za zamjenu ili povrat.Mi ćemo biti odgovorni za poštanske troškove zamjene robe.

Kontaktirajte nas

1. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja što je prije moguće

2. Mi ćemo odgovoriti na vaše pitanje na e-mail, molimo vas, provjerite svoj e-mail za dobivanje odgovora.

Naši

1. Molim vas, napišite mi e-mail, prije nego što ostavite komentar, ako niste zadovoljni sa svojim proizvodom, kako bismo mogli s ovim riješiti.

2. Međunarodni kupci, molimo vas, imajte na umu: uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.

Naši

Anonymous

dobra kvaliteta, preporučujem

Anonymous

Odličan kvalitetan proizvod. Imajte na umu da se na popisu izgleda veća nego što zapravo jest. Hvala

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela YG
Materijal Metalne, Titan
Naziv Funky Našli
Vrsta metala Titan
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Poklon za Prijatelji Zaljubljeni Parovi Roditelji
Kompatibilnost Sve je kompatibilan
Spol Unisex
Boja metala Srebro
Funkcija Fitness Tracker
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Oblik\uzorak Kvadratnom
Stil Klasični
Tip elementa Privjesci za Ključeve