2 kom/pak. Nehrđajući Čelik Obrazac C Isječak Na Prsten u nosu Boje: zlatna, Srebrna Boja Unisex Lažni Piercing Vanjski Spona Za Nos Nakit Anneaux nasaux

17.41 kn 13.94 kn

  • Oznake: izdržljiva bradavica stezaljke, выцветшее prsten u nosu, piercing na nos od legure, piercing pregrade indijskog plemena, эльфийские pribor za uši, септун lažni piercing, tc piercing, ženski piercing u nosu, čipka za piercing bradavica, svijet piercing trbuh
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a334593

Opis

Materijal: Nehrđajući čelik Veličina privjesak: Debljina: 0,8 mm Dužina: 8 mm Boja: zlato/srebro/ zlato ruža Težina: 1 g Pakiranje: 2 kom/opp

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave.Ako želite poslati robu kurir, molimo vas da platite dodatne troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 3 dana, čim vaša uplata će biti završena.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati u trenutku isporuke.

Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 20 dana od primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.Kupac mora pokušati podnijeti zahtjev.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i tako Dalje;

Međutim, ako smatrate da je dobijeni proizvod ima krivu boju, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca ili povrat novca.

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakvih problema s vašim proizvodom ili uslugom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Naši

Anonymous

Sve je savršeno. Hvala.

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip ukrasa za Tijelo Prstenje i Ukosnice u Nosu
Materijal Metalne
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela 0010Р
Naziv косстор
Oblik\uzorak Cijele
Stil Punk
Vrsta metala Od Nehrđajućeg Čelika