50 kom. Klasicni Sa po cijeloj površini Mačka Drvene Tipke Za Scrapbooking Dekor Odjeća Odjeća DIY Obrt Odjeća Ručne izrade Potrepštine 25 mm c2908

21.96 kn 16.69 kn

  • Oznake: mrežna mačji ukras, ženska žuti gumb, abs muška odjeća, društvene pribor za ručni rad, drveni gumbe SAD, modni gumbe kurta, gospodo drvene zakopčane, maćuhica drvene zakopčane, pribor za ručni rad vjerskih, berba gumbe u boemskom stilu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a343027

Opis

Informacije o proizvodu

Boja: boja slike

Veličina: 25 mm

c2908

Količina: 50 kom

Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.Različite stranke, pri mjerenju dopuštena odstupanja u 1-3 mm, molim vas, shvatite to.

PAŽNJA!!!

Ako je moguće, molimo vas kupite više $7, da biste mogli poslati pošiljke prilagođeno prioritetno Pošte Kine, tako da možemo provjeriti podatke o upućivanju.

Upućivanje može biti isporučena najranije u roku od 30 dana.

Ako kupujete ne više od 7 dolara, šaljemo pošiljke na uobičajeni način.

Logistika, rokove za dostavu nestabilni, ponekad i više od 60 dana. (Ako se odlučite za logistiku i platiti prijevoz, šaljemo pošiljke u skladu s odabranom metodom logistike.)

I informacije o logistici parcele može biti zatraženo samo dok ona ne napusti Kinu.

Ako ne možete to prihvatiti, molimo vas da ozbiljno razmislite o kupnji (možete odabrati koji god želite u mom dućanu, molimo vas, pokušajte prelazi 7 dolara, što je dobro za vas i za nas.

Puno vam hvala!!!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Uzorak mačka
Vrsta gumb Gumb s 2 otvora
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela C2908
Naziv кланрой
Tip proizvoda Gumbi
Ukras Nema
Stil флэтбэк
Inženjering Slikanje
Tip trgovine na veliko NO
Veličina 25 mm
Vrsta skupa NO
Oblik Cijele
Materijal Drvo