KMVEXO Rose Gold Boja Djeveruša Crown Princess Frizura Na Dan Rođenja Povez Za Glavu Vintage Svadbeni Nakit Za Kosu Vjenčanje College Tiaras Poklon

91.89 kn 69.86 kn

  • Oznake: vjenčanje pribor u viktorijanskom stilu, тойал tiaras krune, krunu crne žene, tiaras лакос, male krunice, okrugli crown princess, indijski nakit crne boje, vjenčanje zlatna bobby pin za kosu, crown gospodin, ukrasi za kosu fiy
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a354413

Opis

KMVEXO Nove Krune Nevjesta Od Ružičastog Zlata, Šešir Princeze, Povez Za Glavu Na Rođendan, Berba Svadbeni Nakit Za Kosu, Tiaras Za Svadbene Zurke, Dar

【Izvrstan DIZAJN】 Fin kruna kraljice u baroknom stilu izvedena u vintage brončane pozlaćena metalnom ivicom.Barokne зародилось u Rimu, popularno 16-17 stoljeća, to je komplicirano, luksuzno i pretjerane umjetnost.Sebi je podložite znak slobode i необузданности.

【Ženske svadbeni tiaras】 Elegantna i lijepa kruna za djevojke i žene, ova crown - najbolja odjeća za vjenčanja, rođendana, dramatizirati podnošenje.S ovog vintage krunom ćete postati najveći blistav ženom u dvorani.

【Visoko kvalitetni materijal】 crna, siva, krunica u retro stilu je izrađen od visoko kvalitetnih legura.Ukrašen dragim kamenjem kruna kraljice u baroknom stilu vješto izrađen i ukrašen ručno.On je napravljen od rubin-smaragdno-сапфирово-tirkizno kristala različitih veličina.Kompletan dizajn krune na dan rođenja za žene i sive kristalne perle ukrasite površinu, naglašavajući jedinstvenost ove krune na dan rođenja za žene.

【NAČIN NOŠENJA】 Nakon što je nosio krunu princeza princeza, trebat će vam dvije metalne kopče za kosu, kako bismo mogli učvrstiti kapu na dan rođenja za žene dok je nosio krunu, sudjelovanje u plesu, stranke ili druge važne događaje.Povećajte svoje šarm.

【NAJBOLJI POKLON】 Naša tijara crown princess - to je plemenita i elegantan crown princess u baroknom stilu, pogodno za mlađe ljude koji vole ljepotu, a žene koje teže savršenstvu.To je ujedno i najbolji poklon za Halloween, Dan Zahvalnosti, Božić, Nova godina, rođendan, vjenčanje, ples, Valentinovo, kao i razne proslave i zurke.

Naši

Anonymous

Poslali su Mi незолотый bakrena boja

Anonymous

Volim krunu. Ova sjajna i lijepa. Imam pravu boju, i nema niti jednog nestalog dragog kamena. Međutim dragulj sprijeda nije direktan, ja sam pokušao da ga podesiti, ali to je tako teško. Međutim, dobre kvalitete. Metal, a ne plastika. Ja sam zadovoljan cijenu. Brza dostava! Trebalo je 2 tjedna da dođem do Brisbane, Australija. Ja ću mu 4,9 poena od 5, ako imam priliku, hehe.

Anonymous

Stigao je i prije predviđenog vrlo brzo je vrlo dobra usluga✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Dodaj recenziju

Više informacija

Ультрамодные model Vjenčanje Pribor Za Kosu
Stil MODERAN, pribor za kosu
Oblik\uzorak BILJKA
stil 2 Vijenac - tijara
Tip elementa Odjeća za kosu
stil 1 tiaras i kruna
Naziv КМВЕКСО
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Način prodaje Maloprodaja Veleprodaja Дропшиппинг
Nacrti Fotografiranje vjenčanja Tijara od Bakrene Kubni Циркона
Spol Žene
Pogodan za Vjenčanje Djeverušama Princeza Žene Djevojke
Materijal CRYSTAL
Veličina 16*7cm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta tiara de noiva
Težina 120g
Broj modela tiaras krune
Novi Dizajn Ukrasi za kosu
CN Zhejiang
Dizajn Svadbeni Tiaras
Vrsta metala Cink legura