100pc-Starinski Посеребренный 2-Treća Privjesak s Dinosaura, Izrada nakita 20x11 mm

56.35 kn

  • Oznake: šarm 50 100 kom., 100pc punk-milina, fatima šarm 100pc., šarm 8 mm životinja, životinja šarm Thomas, kvarc šarm 100 kom., алиэкспресс šarm 100pc, jabuka šarm 100pc, životinja abakus šarm, верблюжий šarm 100pc
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a360775

Opis

Opis proizvoda

Materijal

Metalna legura cinka

Veličina

20x11 mm

transformacija: 1 inč = 25,4 mm

Boja

Antičku srebrna/zlatna

Broj

Dio br.

Napomena.

Možemo prihvatiti.Molimo, kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas prije narudžbe.

Plaćanje

1. Mi prihvaćamo plaćanje na bilo koji način.

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 15 dana od dana završetka aukcije.

3. Ako želite bilo kakve promjene (boja, pakovanje, troškovi poreza i tako dalje), Samo ostavite poruku, da mi reći kada ste poslali narudžbu.

Dostava

1). Cijena dostave: Idite na karticu Dostava i plaćanje na stranici s podacima o proizvodu i možete vidjeti detalje isporuke.Možete izračunati utovar trošak, tako da upišete potrebne podatke.

2). Standardna isporuka: to obično traje 5-18 dana za isporuku u SAD-u ePacket i 10-35 dana u sve zemlje prioritetno Kine.Ponekad dostave mogu utjecati na regionalni faktori, kao što su spora dostava u daleke zemlje/regije, prirodne katastrofe, kao što su oluja, potresa ili ljudskih čimbenika, kao što su veliki događaji (Olimpijske igre, svjetsko prvenstvo i tako dalje). Ako pošiljka nije bila isporučena u roku od 20 dana (SAD) ili 25 dana (ne-Zemlje-SAD, molim vas prvo me kontaktirajte, provjerit ću to za vas.

3). Pozivanje> = 150 dolara (besplatna brza dostava, kao što su UPS, EMS, DHL, FedEx, SF, Aramex i tako Dalje)

4). Vrijeme obrade proizvoda: vrijeme obrade za određenu rezervaciju ovisi o vrsti proizvoda i stanje zaliha.U osnovi, vrijeme obrade može biti u rasponu od 3 do 5 radnih dana.

Pravila povrata

Ako želite zamijeniti primljene robe, morate nas kontaktirati u roku od 10 dana od primitka vaše narudžbe.I morate platiti dodatne troškove prijevoza, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Naziv КАСТОМАМА
Tip Čari Kućni ljubimci
Stil Klasični
Materijal Metalne
Vrsta metala Cink legura
Broj modela Srebro
Tip elementa čari