Быстроходный Grebenasti Spona Za Brod Od Nehrđajućeg Čelika 316 S Vodećim Prsteni Kugličnih Ležajeva Ropes Spona Oprema Za Pilates Kajak Pomorska Jahta

71.88 kn 56.78 kn

  • Oznake: dekor лодочных užadi, stezaljka 2 kuglaste, клещевой mjerač olx, narukvica s pekmezom жемчужным, stezaljke za kamere, pearl jam rock, užad za лодочных cipele, силиконовое opremu za kampiranje, zastave svjetskog marinaca, olimpijsko opreme za fitness
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a360794

Opis

Dobrodošli

Dobrodošli u naš dućan, mi isporučujemo sve vrste ribarskih alata, oprema za brodove, sportski sadržaji za aktivan odmor i ostali dijelovi za strojeve s više od dvadeset godina iskustva.Mi ćemo se potruditi pružiti najbolje usluge zasnovane na vrhunskoj kontroli kvalitete proizvoda i bez logistike.

Naše osoblje je online servis za podršku klijentima spremni odgovoriti na vaša pitanja.Želim vam dobre kupovine!

Opis

-Širina 64 mm, Visina 33 mm, межцентровые rupe 38 mm

-Za promjer užeta: 3-12 mm

-Maksimalni promjer linije. (mm): 12

-Maksimalno opterećenje (kg): 300

-Eksplozivan opterećenje (kg): 900

-S 2 рядными подшипниковыми kugle

Širina 64 mm, Visina 33 mm, Межцентровые rupe 38 mm

Za promjer užeta: 3-12 mm

Maksimalni promjer linije. (mm): 12

Maksimalno opterećenje (kg): 300

Eksplozivan opterećenje (kg): 900

Prednosti

-Mali, lagan i odlična otpornost na habanje

-Progresivni dizajn zubaca BRIJEGA pruža dobru удерживающую snagu za sve tipove linija , pri tome, trošenje brijega i linija je vrlo mali .

-Lako podešavanje i puštanje u zavisnosti od dizajna većeg ulaza.

-Udobnost pri skidanju i održavanju

Napomene

O Plaćanju

1. Mi prihvaćamo plaćanje preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2. Ako ne možete rezervirati odmah nakon narudžbe, molimo sačekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo, uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

3. Mi nismo odgovorni za bilo kakve lokalne pristojbe ili porezi vaše zemlje.Najam ne uključuje osiguranje i poreze na uvoz/izvoz.

O slanju

1. Obično, besplatna dostava roba će biti poslana diljem svijeta registrirani zrakom trgovačkog centra, samo treba 12-39 dana doći do kupca.{Ali u nekim područjima (Rusija i Brazil) i udaljenim krajevima, potrebno je više dana 30-60 dana (osim subote i nedjelje)}, stoga budite strpljivi, jer u različitim mjestima u različito vrijeme dostave!

2. Molimo provjerite da ste upisali ime i prezime, punu adresu, ispravan poštanski broj i broj telefona.

3. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

4. Ako ne primite robu u roku od 45 dana od plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.

Povratak i Povrat sredstava

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj

3. Razlog povrata robe kupac plaća kupac, razlog za povrat robe prodavatelj plaća prodavatelj.Te bi trebao konzultirati s prodavateljem, prije nego vratiti robu.

O Jamstvu

1.12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravne proizvode (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. Neispravan proizvod mora biti tvrdi i vraćen u roku od jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.

O unosima

1. Molimo, imajte na umu da mala odstupanja između stvarne veličine proizvoda i veličine podataka je normalna pojava

2. Molimo, imajte na malu razliku u boji, kada se uspoređuju ga s ekrana vašeg računala ili mobilnog telefona.

3. Slike samo za referencu, cijena je za 1 komad

O povratne informacije

Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, dajte nam sve hotela s pet zvjezdica naši.Bilo kakva pitanja, molimo, kontaktirajte nas odmah.Hvala!

Naši

Anonymous

OK

Dodaj recenziju

Više informacija

Boja Crna, Narančasta
PRIMJENA 1 Riblja motorni brod
Vrsta Zastave, Ropes Spona
Использование1 pomorska jahta
Naziv ЗЕМЕНМЕХ
Primjena ribolov kajak
Korištenje pribor za ribarskih brodova
Podrijetlo Kontinentalna Kina