JeQue 10 kom. Emajl Šarm Poklon Bombone pola Avatar Legure DIY Privjesci Privjesci za Narukvice Ogrlice Lanci I Izradu Nakita Intimne Pribor

34.10 kn 24.56 kn

  • Oznake: эмалевые dijamant ovjes, amajlije s uljanom emajlom, šarm ljubičasta privjesak, nasmijana gospodo čari, narukvica-štap od srebra pandocci, nesigurnim hlače, neodređeno cosplay, ovjes-šarm "Anna", božićni talisman od trske, neodređeno set naušnica
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a364506

Opis

Pozornost:

O boji: nastojimo predstaviti svoje prave boje svakog.Zbog toga što su računalni monitori se razlikuju jedni od drugih, možda, postoji sjenčanje boje smeća.

O veličini: Priručnik za mjerenja, tako da može biti greška 1-3 mm

O isporuci: organiziramo dostavu putem 1-7 dana nakon potvrde plaćanja

Ako je ukupni iznos narudžbe je iznosio $260, možemo ostvariti besplatnu dostavu za kurir.

Tehničke karakteristike:

Szie: Kao što je prikazano na slici (o) ručni rad, najmanja greška

Broj: 10 kom./lot

Besplatna dostava

Materijal: legura

Boja: kao na slikama, slučajna kombinacija (ako imate izbor, molim vas, pošaljite poruku) Prosljeđivanje: Sve proizvode u moj dućan će biti poslana sa free shipping.

U roku od 1-7 dana (ne uključujući vikende i praznike) nakon potvrde plaćanja.Obično, roba će stići do vas oko 15-60 dana. ako ga ne želite čekati, možete odabrati drugi način dostave.Ponekad, iz nekog razloga, možda, roba će biti isporučena i da će stići do vas sa malim zakašnjenjem.Šteta što ne možeš razumjeti.

Recenzije:

Naš cilj - vaš 100% zadovoljstvo, vaš ponovni poslovanje i svoje pozitivne recenzije.Ako ste zadovoljni proizvodima koje ste primili, molim vas pomozite mi ostaviti svoj komentar.Ako niste zadovoljni s našim proizvodima koje ste primili, molim vas, dajte mi priliku riješiti problem prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti disput.

Pravila Povrata

Mi ćemo pokušati učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe i dati vam naš najbolji servis.Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste rezervirali, molimo vratite ga u roku od tri radna dana.Molimo vas, vi ste odgovorni za plaćanje isporuke, kao i za gubitak i oštećenje robe.(Mi nećemo biti odgovorni za ono i drugo)

Naša načela poslovanja:

1. iskreno, najbolje usluge kupcima i visoka kvaliteta.

2. razumna i konkurentne cijene.

3. pouzdan posao.

4. brz i siguran transport.

5. Vaš 100% zadovoljstvo, naše težnje.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip Čari Hrana i Piće
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta metala Cink legura
Boja Kao što je prikazano na slici
Naziv Jack
Stil Klasični
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Materijal Metalne
Veličina as picture show
Broj modela 408
Koristite za Pogodan za DIY narukvica i ogrlica naušnice i tako dalje
Tip elementa čari
Broj 10 kom/paket